Sivasspor'un yenilerinin gözü Süper Lig'de

- PTT 1. Lig ekiplerinden Sivasspor'un formasını ilk kez giyecek Ahmet Cebe ve Galip Güzel, kırmızı-beyazlıların yeniden Süper Lig'e yükseleceğine inanıyor - Ahmet Cebe: "Sivasspor'un yeri zaten Süper Lig. İnşallah bunu başarırız" - Galip Güzel: "Hedefimiz, düşen takımımızı tekrar Süper Lig'e çıkartmak. Onun için elimden geleni yapıp, takıma katkı sağlamak istiyorum"

Google Haberlere Abone ol
Sivasspor'un yenilerinin gözü Süper Lig'de


SİVAS (AA) - SERHAT ZAFER - PTT 1. Lig ekiplerinden Sivasspor'un yeni transferleri Ahmet Cebe ve Galip Güzel, takımın geçen sezon veda ettiği Süper Lig'e yeniden yükseleceğine inandıklarını belirtti.

Kariyerinde Denizlispor, Kardemir Karabükspor ve Akhisar Belediyespor formalarını giyen 33 yaşındaki sağ bek Ahmet Cebe, AA muhabirine yaptığı açıklamada, bu sezon Sivasspor forması giyeceği için çok mutlu olduğunu söyledi.

İyi bir sezon geçirmeyi arzuladıklarını ve takım olarak Süper Lig'i hedeflediklerini vurgulayan Ahmet Cebe, "Sivasspor'un yeri zaten Süper Lig. İnşallah bunu başarırız." dedi.

Lige iyi bir başlangıç yapmayı hedeflediklerini dile getiren Ahmet Cebe, Sivasspor'un kaliteli bir kadroya sahip olduğuna dikkati çekti.

Sivasspor'un çok güzel tesislere sahip olduğuna işaret eden deneyimli oyuncu, "Tesisleşmesi, sahaları ve her şeyiyle Sivasspor'un yeri Süper Lig. Buradaki tesisleşme bazı Süper Lig takımlarında yok, o yüzden yerimizin Süper Lig olduğunu vurguluyorum." diye konuştu.

Kırmızı-beyazlı ekipte çok güzel bir arkadaşlık ortamı olduğunu aktaran Ahmet Cebe, teknik direktör Osman Özköylü ile ilk defa çalışacağını bildirdi.

Özköylü'nün felsefesini ve oyun stilini bildiğini dile getiren Ahmet Cebe, "Kendisi beni aradığında hiç düşünmedim. Çalışmak istediğim teknik direktörlerden birisiydi ve takımda Sivasspor olunca hiç düşünmeden geldim." ifadelerini kullandı.

Sivasspor'un kaliteli futbolculardan kurulu bir takım olduğuna ve bu nedenle takımda forma savaşı yaşanacağına dikkati çeken Ahmet Cebe, şunları kaydetti:

"Takımda herkes yedek olabilir, kimsenin mücadeleyi bırakmaması lazım. Tecrübeli oyuncu olarak yedek kulübesinde otursam moralimi bozmam ama tabii ki hedefim ilk 11'de oynamak. Arkadaşlarıma yardımcı olmayı, genç arkadaşlarıma ağabeylik yapıp tecrübemden bir şeyler katmayı istiyorum. Kimse bu savaşta surat asmayacak, çünkü hep beraber bir hedefimiz var. Kimsenin de öyle yapacağını düşünmüyorum çünkü karakterler belli. İnşallah böylece Süper Lig'e gideriz."


- "Sivasspor'u tekrar Süper Lig'e taşıyacağız"


Kırmızı-beyazlı ekibin Osmanlıspor'dan transfer ettiği gole dönük orta saha oyuncusu Galip Güzel de Sivasspor forması giyecek olmanın heyecanını ve mutluluğunu yaşadığını söyledi.

Kendisini Sivasspor'a layık gören kulüp başkanı Mecnun Otyakmaz ve teknik direktör Osman Özköylü'ye teşekkür eden Galip Güzel, onların bu güvenine layık olmayı arzuladığını aktararak, "Hedefimiz düşen takımımızı tekrar Süper Lig'e çıkartmak. Onun için elimden geleni yapıp takıma katkı sağlamayı istiyorum. İnşallah istediğimiz gibi güzel bir sezon geçiririz ve Sivasspor'u da hak ettiği yere tekrar ulaştırırız." dedi.

Teknik direktör Özköylü ile daha önce çalıştığını anımsatan Galip Güzel, onun ne istediğini bilen bir futbolcu olduğunu belirterek, "Çalıştığı takımları her zaman şampiyonluğa oynatan bir insan ve Sivasspor'da da bu hedefle yola çıktığını biliyorum. Burası zaten Süper Lig kulübü ve inşallah tekrar Süper Lig'e döneceğiz." şeklinde konuştu.

Yorumlar