Sivasspor'ın gol silahı Utaka'ya 58. Gol ödülü

Sivasspor'un Nijeryalı golcü futbolcusu John Utaka, Sivasspor'un bu sezon ki 58. golünü atması nedeniyle kulübün Teknoloji Sponsoru Bimeks tarafından ödüllendirildi.    Sivasspor'un geçtiğimiz hafta Akhisar Belediyespor'u 3-1...

Google Haberlere Abone ol
Sivasspor'ın gol silahı Utaka'ya 58. Gol ödülü

Sivasspor'un Nijeryalı golcü futbolcusu John Utaka, Sivasspor'un bu sezon ki 58. golünü atması nedeniyle kulübün Teknoloji Sponsoru Bimeks tarafından ödüllendirildi.

    Sivasspor'un geçtiğimiz hafta Akhisar Belediyespor'u 3-1 yendiği maçta attığı ilk golün Sivasspor'un bu sezon ki 58. golü olması ve aynı zamanda '58' rakamının da Sivas'ın plaka kodu olması nedeniyle golün anısına Sivasspor'un Teknoloji Sponsoru Bimeks golcü futbolcuyu telefon ile ödüllendirdi.

    Hediyeden ötürü teşekkür eden Utaka, "Ben 58. golü attığımı bilmiyordum. Sadece takımım için gol atıyorum. 58. golü atmışım bu da benim için ayrı bir mutluluk oldu. Hediyeniz de bunun için ayrı bir mutluluk kaydetti." dedi.

    Bu sezon takım olarak güzel bir başarıya imza attıklarını belirten Utaka, "Avrupa hedefimiz vardı. Bunu gerçekleştirdik Avrupa'ya çıktık ve umuyorum gelecek sene daha iyi bir performans sağlayacağız bu takımla." diye konuştu.

Bimeks Bölge Müdürü Şerif Kaya ise 58. golünden dolayı Utaka'yı tebrik ederek Sivasspor'a önümüzdeki sezon Avrupa Ligi'nde başarı diledi.

CİHAN

Yorumlar