Sivasspor Teknik Direktörü Özköylü:

- "Kazanma arzumuz çok yüksek. Galip geldiğimiz Mersin İdmanyurdu maçından sonra yolumuza kazanarak devam etmek istiyoruz"

Google Haberlere Abone ol
Sivasspor Teknik Direktörü Özköylü:


SİVAS (AA) - TFF 1. Lig ekiplerinden Sivasspor'un teknik direktörü Osman Özköylü, Samsunspor ile deplasmanda yapacakları maça yüksek kazanma arzusu ile hazırlandıklarını ve galip gelerek yollarına devam etmek istediklerini belirtti.

Kulübün resmi internet sitesine açıklamalarda bulunan Özköylü, yarın deplasmanda karşılaşacakları Samsunspor ile zor bir maç yapacaklarını, 3 puanı hedeflediklerini ifade etti.

Samsunspor'un ligin iyi takımlarından olduğuna dikkati çeken Özköylü, şunları kaydetti:

"Bu ligle özdeşleşmiş, son yıllarda play-off oynamış, finaller oynamış, hep zirveyi zorlamış, bütün sıkıntılarına rağmen bu ligde iyi yerlerde olmuş bir takım. Ciddi bir seyirci desteğini arkasına alarak oynuyor. Samsunspor hiçbir zaman ihmal edilecek, yabana atılacak bir takım olmamıştır. Biz de bu bilinçle hazırlandık. Sahaya bu düşünceyle çıkacağız. Tabii ki kazanma arzumuz çok yüksek. Kazanmış olduğumuz Mersin İdmanyurdu maçından sonra yolumuza galip gelerek devam etmek istiyoruz. Bizim gibi hedefi olan takım için çok önemli deplasman. İnşallah ortaya koyacağımız iyi futbolla, 3 puanla dönmeyi hedefliyoruz."

Özköylü, 3. haftası oynanacak TFF 1. Lig'de maçların hala televizyondan canlı olarak ekranlara gelmediğini anımsatarak, "Bu konuyla ilgili kişilerin ve kurumların daha duyarlı olması gerekiyor. İnsanların bu hakkının teslim edilmesi lazım. Bu lig gerçekten çok keyifli. Herkesin çok fazla izlediği bir lig." ifadelerini kullandı.

Yorumlar