Sivasspor, kupada Bursaspor’a konuk olacak

"Ziraat Türkiye Kupası Türkiye´yi Kucaklıyor" sloganı ile bu yıl 52.´si düzenlenen Ziraat Türkiye Kupası´nda grup maçları başlıyor.

Google Haberlere Abone ol
Sivasspor, kupada Bursaspor’a konuk olacak

"Ziraat Türkiye Kupası Türkiye´yi Kucaklıyor" sloganı ile bu yıl 52.´si düzenlenen Ziraat Türkiye Kupası´nda grup maçları başlıyor. A grubunda yer alan Sivasspor, grubun ilk maçında Bursaspor ile karşılaşacak. Bursa Atatürk Stadyumu'nda oynanacak karşılaşma saat 19.00'da başlayacak.

KUPADA 7. RANDEVU

    Bursaspor ile Sivasspor, Ziraat Türkiye Kupası'nda 7. kez karşı karşıya gelecek. İki ekip arasında bugüne kadar kupada oynanan 6 maçta Bursaspor 4, Sivasspor ise 2 galibiyet aldı. İki ekip arasında oynanan toplam 25 resmi müsabakada ise Bursaspor 11, Sivasspor, 12 galibiyet alırken, 2 mücadele de beraberlikle sonuçlandı.Bu sezonun 11. haftasında Sivas'ta oynanan Spor Toto Süper Lig mücadelesinde Sivas ekibi, Bursaspor'u 2-1 mağlup etmeyi başarmıştı.


İKİ TAKIMIN KUPA MACERESI
Sivasspor, kupada eleme maçlarının tamamını evinde oynadı. Sivas temsilcisi, 2. tur maçıyla başladığı kupa serüveninde Bucak Belediye Oğuzhanspor´u 5-0, 3. turda Ankaragücü´nü 3-1, 4. turda Silivrispor´u 1-0 ve son olarak da 5. turda ise Nazilli Belediyespor'u 3-1 mağlup ederek grup maçlarına katılma hakkı kazandı. Bursaspor ise , kupanın 4. turunda deplasmanda Adana Demirspor'u 2-1, 5. turda ise evinde İnegölspor'u 3-0 yenerek gruplara kaldı.
CİHAN

Yorumlar