Sivasspor ile anlaşan Batuhan, sağlık kontrolünden geçti

Sivasspor ile anlaşamaya varan Batuhan Karadeniz, Sivas’a gelerek sağlık kontrolünden geçti. Sivasspor Kulüp Başkanı Mecnun Otyakmaz ile el sıkışan Karadeniz, yeni sezonda Sivasspor forması giyecek. Bonservisi Trabzonspor’da olan oyuncu geçen...

Google Haberlere Abone ol
Sivasspor ile anlaşan Batuhan, sağlık kontrolünden geçti

Sivasspor ile anlaşamaya varan Batuhan Karadeniz, Sivas’a gelerek sağlık kontrolünden geçti.

Sivasspor Kulüp Başkanı Mecnun Otyakmaz ile el sıkışan Karadeniz, yeni sezonda Sivasspor forması giyecek. Bonservisi Trabzonspor’da olan oyuncu geçen yıl Elazığspor forması giymişti. Trabzonspor ile bağlarını koparan 23 yaşındaki oyuncu, Başkan Otyakmaz ile İstanbul’da görüşerek 2 yıllığına anlaşmaya varmıştı.

Bugün kente gelen Karadeniz, sağlık kontrolünden geçti. Anadolu Hastanesi’nde EKG ve EFOR testlerinden geçen Batuhan Karadeniz’in herhangi bir sağlık probleminin olmadığı kaydedildi.

Karadeniz 4 yıl önce Beşiktaş PAF takımında yıldızı parlayan oyuncu Beşiktaş A Takımı'nda forma giydi. Batuhan Eskişehirspor’da kiralık oynama başladı. Daha sonra Eskişehirspor’a transfer olan genç oyuncu, Beşiktaş’ta bir sezon kiralık oynadıktan sonra geçtiğimiz sezon Trabzonspor ile 3 yıllığına anlaşmaya vardı. Ardından kiralık olarak Elazığspor forması giydi. Karadeniz, kariyerinde oynadığı 126 maçta 32 gol atma başarısı gösterdi.

CİHAN

Yorumlar