Sivasspor - Bursaspor maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Süper Lig'de 25. haftada Sivasspor kendi sahasında Bursaspor'u ağırlayacak.

Google Haberlere Abone ol
Sivasspor - Bursaspor maçı saat kaçta, hangi kanalda?
Süper Lig'de 25. haftada Sivasspor kendi alanında Bursaspor'u ağırlayacak.

Sivasspor kendi alanında ligin en diri ekiplerinden birisi bulunan Bursaspor'u ağırlıyor. İki ekibinde tek gayesi var: Karşılaşmadan 3 puan ile ayrılmak...

Sivasspor cephesi

Ligde kalma savaşı sağlayan Sivasspor, Avrupa Kupaları için savaşan Bursaspor’u misafir edecek. Sergen Yalçın’la ivme yakalayan Yiğidolar’ın alanında puan kaybetme lüksü yok.

Sivasspor, alanında oynayacağı Bursaspor hazırlıklarını tamamladı ve karşılaşma saatini beklemeye başladı. Sergen Yalçın yönetiminde basına ve taraftarlara kapalı gerçekleştirilen antrenmanda, futbolcular ısınma koşusunun peşinden çift kale maça geçti. Kafasındaki Ülkü 11’i deneyen muvaffakiyetli teknik adam, oyuncularına Bursaspor karşılaşmasının önemini yine vurguladı. Ligde 15. sırada yer alarak uçurumun kenarında dolaşan Yiğidolar’da Yalçın’ın, “Yerimizi herkes biliyor. Puan kaybetme kredimizi zaten çoktan tükettik. Kimseye karabasan yaşatmaya hakkımız yok” dediği öğrenildi. Kırmızı-Beyazlılar’da Eneramo ve İbrahim Toraman sakatlığı, Kadir Bekmezci de kupadaki Kayseri maçında gördüğü kırmızı kart itibariyle oynamayacak.

İlişkili Haber

Kaynak: FANATİK

Yorumlar