Şişman'dan, Balkan ikincisine altın hediye

Batman Petrolspor Atletizm takımı sporcusu Yavuz Ağralı'ya, TPAO Genel Müdürü Besim Şişman Cumhuriyet altını verdi. Sırbistan'ın Belgrad şehrinde yapılan Balkan Maraton Şampiyonası'na katılan Batman Petrolsporlu Yavuz Ağralı elde ettiği...

Google Haberlere Abone ol
Şişman'dan, Balkan ikincisine altın hediye

Batman Petrolspor Atletizm takımı sporcusu Yavuz Ağralı'ya, TPAO Genel Müdürü Besim Şişman Cumhuriyet altını verdi.

Sırbistan'ın Belgrad şehrinde yapılan Balkan Maraton Şampiyonası'na katılan Batman Petrolsporlu Yavuz Ağralı elde ettiği Balkan ikincisiliği ile TPAO Genel Müdürün'den Cumhuriyet altını aldı. Hafta sonu Batman'da gerçekleştirilen ödül törenine TPAO Genel Müdürü Besim Şişman, genel müdür yardımcıları, Petrolspor yönetim kurulu yer aldı.

TPAO Genel Müdürü Besim Şişman ödül töreninde yaptığı konuşmada, "Salon sporlarına önem veriyoruz. Sosyal projeler kapsamında Batmanlı sporcu arkadaşlarımıza ve Petrolspor kulübüne katkı sunuyoruz. Amacımız yarının teminatı olan Batmanlı çocukları ahlaklı, eğitimli ve sağlıklı birer birey olarak hazırlamaktır." diyerek, şöyle devam etti:

"Altyapıya vermiş olduğumuz önemin karşılığını almaktayız. Bu çerçevede artık Avrupa'dan dereceler de geliyor. Sırbistan'da yapılan Balkan Maraton Şampiyonası'nda elde edilen Balkan ikinciliği bizleri oldukça sevindirmiştir. Sporcumuz Yavuz Ağralı ve Atletizm Takımı antrenörümüz Ümit Kemal Pişkin'i kutluyorum. Atletizm takımımıza çok büyük yatırımlar yapacağız."

CİHAN

Yorumlar