Şişli Belediyesi'nden yaz spor okulları

Şişli Belediyesi, öğrencilerin yaz dönemlerini daha iyi değerlendirebilmeleri adına yaz spor okulları açtı.Şişli Belediyesi’nin her yaz dönemi düzenli olarak hizmet veren spor okulu bünyesinde birçok spor dalı bulunuyor. Futboldan yüzmeye,...

Google Haberlere Abone ol
Şişli Belediyesi'nden yaz spor okulları

Şişli Belediyesi, öğrencilerin yaz dönemlerini daha iyi değerlendirebilmeleri adına yaz spor okulları açtı.

Şişli Belediyesi’nin her yaz dönemi düzenli olarak hizmet veren spor okulu bünyesinde birçok spor dalı bulunuyor. Futboldan yüzmeye, basketboldan tenise kadar çeşitli branşların yer aldığı okulda 3000’e yakın öğrenci bulunuyor. Kuştepe, Esentepe, Feriköy, Şişli Merkez, Ayazağa, Osmanbey gibi noktalarda 3 bine yakın öğrencinin futbol, basketbol, tenis ve yüzme eğitimi gördüğü okullarda dersler, deneyimli, spor akademisi mezunu sporcu hocalar eğitmenliğinde görülüyor.

Haftanın 4 günü (Pazartesi, Salı, Çarşamba, Perşembe) futbol, basketbol, yüzme, tenis derslerinde çocuklar, yoğun okul döneminin stresini atıyorlar. Konuyla ilgili olarak açıklama yapan Şişli Belediye Başkanı Hayri İnönü, “Şişli Belediyesi olarak her zaman çocuklar geleceğimizdir diyoruz, eğitime- öğretime önem veriyoruz. Ancak çocuklarımızın spor yapması da eğitim kadar önemli. Yaz okullarımıza gelen öğrencilerimizin yer aldığı takımlardan milli takımlara oyuncular çıkacağına inanıyorum.” dedi.

Şişli Belediyesi bünyesindeki 2014 Yaz Okulları, eğitim-öğretim döneminin açılacağı eylül ayına kadar hizmet verecek.

CİHAN

Yorumlar