Siirt Bayanlar Futbol Takımı 3 puan sevincini yaşıyor

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2. Lig 7. Grup'ta mücadele eden Siirt Bayanlar Futbol Takımı, Muş Yağmurspor’u 5-0 yendi.

Google Haberlere Abone ol
Siirt Bayanlar Futbol Takımı 3 puan sevincini yaşıyor

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2. Lig 7. Grup'ta mücadele eden Siirt Bayanlar Futbol Takımı, Muş Yağmurspor’u 5-0 yendi.

Siirt Atatürk Stadı'nda oynanan karşılaşmanın ilk yarısı Siirt Bayanlar Futbol takımının 1-0’lık üstünlüğüyle sonuçlandı. İkinci yarıda baskısını artıran ev sahibi takım, konuk Muş Yağmurspor’u 65, 70, 82 ve 90. dakikalarda atılan gollerle 5-0 mağlup etti.

Çok iyi hazırlandıkları karşılaşmadan hak ettikleri bir galibiyet almanın mutluluğunu yaşadıklarını belirten Siirt Bayanlar Futbol Takımı Antrenörü Zeki Eren, galibiyet serisinin önümüzdeki haftalar da devam edeceğini söyledi. Eren, maç sonrası yaptığı açıklamada, şöyle konuştu:

"Konuk takım Muş Yağmurspor’u gol yağmuruna tuttuk. Bugün oynadığımız Muş Yağmurspor maçına çok iyi hazırlanmıştık. Hedefimiz 3 puan alarak yolumuza devam etmekti. Nitekim ilk yarıda başa baş bir karşılaşmadan 40. dakikada Esma Üzüm ile ilk golümüzü kaydettik. İlk yarı bu sonuçla bitti.

İkinci yarıda baskı kuran atak oynayan takım bizdik. Peş peşe attığımız gollerle maçı 5-0 kazanarak çok önemli bir süreçte 3 puan almanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bu galibiyet önümüzdeki haftalarda içerde ve deplasmanda oynayacağımız maçlar için moral sağlayacak. Tüm futbolcularımı kutluyorum. Galibiyet serimiz devam edecek."

Siirt Bayanlar Futbol Takımı'nın gollerini 40. dakikada Esma Üzüm, 65 ve 70. dakikada Fatma Efe, 82 ve 90. dakikalarda ise Dinar Seven kaydetti. Ev sahibi ekip bu galibiyetle puanını 7’ye çıkartarak 6. sıraya yükseldi.
CİHAN

Yorumlar