Shota Arveladze'de 3 puan sevinci

Kasımpaşa Teknik Direktörü Shota Arveladze, 2-0 kazandıkları Medical Park Antalyaspor maçında çok önemli bir 3 puan aldıklarını söyledi.

Google Haberlere Abone ol
Shota Arveladze'de 3 puan sevinci

Kasımpaşa Teknik Direktörü Shota Arveladze, 2-0 kazandıkları Medical Park Antalyaspor maçında çok önemli bir 3 puan aldıklarını söyledi.

Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda oynanan karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Shota Arveladze, zor bir maça çıktıklarını belirterek, "Çok zor maçtı. Karşımızda tecrübeli ve zor durumda olan bir ekip vardı. Sezonun bitimine 3 maç kala önemli bir hedefimiz var. Bugüne kadar oynadığımız 31 maça baktığımızda hak ettiğimiz yerdeyiz. Rakibimizin ve bizim ilk devre net pozisyonlarımız var. İkinci yarıda attığımız golle maçın karakteri değişti. Ondan sonra fazla pozisyon vermedik ve ardından 2. golü bulduk. Çok önemli bir 3 puan aldık." dedi.

Shota Arveladze, "İçeride oynadığımız maçlar çok sakin geçiyor. Seyircisizlik oyuncuları etkiliyor. İnşallah taraftarlar son maçlara gelerek bize destek verecekler. Daha iyi bir atmosferde oynamak bizim için zevkli, rakip takımlar için de zorlu olur." dedi.

Shota Arveladze, önümüzdeki hafta oynayacakları Beşiktaş maçıyla ilgili olarak sorulan bir soruya ise "Bu maça normal lig maçı gibi bakıyoruz. Beşiktaş'la oynayacağımız 3. lig maçı olacak." diye cevap verdi.

Lacivert-beyazlı futbolcu Andre Castro ise çok iyi bir maç çıkardıklarını belirterek, "Bu 3 puanı almak bizim için çok önemliydi. Hedefimize ulaşmak için kalan tüm maçlarımızı kazanmamız gerek. O maçları kazanmak istiyoruz." dedi.

Kasımpaşalı oyuncu Alpaslan Öztürk de aldıkları galibiyetten dolayı takım arkadaşlarını kutlarken çok mutlu olduklarını da sözlerine ekledi.
CİHAN

Yorumlar