Shota Arveladze: Seneyi iyi kapatamadık

Kasımpaşa Teknik Direktörü Shota Arveladze, kendi sahalarında Akhisar Belediyespor'a 4-2 mağlup olarak seneyi iyi kapatmadıklarını söyledi.

Google Haberlere Abone ol
Shota Arveladze: Seneyi iyi kapatamadık

Kasımpaşa Teknik Direktörü Shota Arveladze, kendi sahalarında Akhisar Belediyespor'a 4-2 mağlup olarak seneyi iyi kapatmadıklarını söyledi.

Takımının kendi sahasında Akhisar Belediyespor'a 4-2 mağlup olduğu karşılaşmanın bitiminde düzenlenen basın toplantısına katılan Gürcü Hoca, "Kolay değil 10 maç mağlupsuz oynadık. Bu akşamda galibiyeti çok istedik. Çalıştığımızda oldu. Biz gol atmak isterken kontrataktan golü yedik. Rakibin çabuk oyuncuları vardı. Çok pozisyona girdik fakat gol atamadık. Buna sahada uygun değildi. 4-2'den sonra risk aldık fakat sonucu değiştiremedik. Sene iyi bitmedi." diye konuştu.

Genç teknik adam, sezonun ilk yarısında her maçta iki puan hedeflediklerini ve ilk yarıyı 31 puanla tamamlayarak hedeflerinden fazla uzak olmadıklarını ifade etti. Gürcü teknik adam, saha zeminin kötü olmasını hem mevsime hem de her hafta maç oynanmasına bağladı.

Basın toplantısına katılan Adem Büyük, "Çok önemli fırsatlar yakaladık. Rakip geldiği pozisyonları attı. Şanssızlık mı beceriksizlik mi bilmiyorum. 3-2'den sonra kaçırdığımız pozisyon sonrası dönen top gol oldu. Oyundan koptuk. Futbol anlayışımızda böyle bir şey yok. Üzgünüz. İlk yarının son maçını kazanmak istiyorduk ama olmadı. İkinci yarı iyi başlangıç yapmak istiyoruz." dedi.

Basın toplantısına katılan diğer bir oyuncu Isaksson ise "İlk devre iyi oynadık. Akhisar'da iyi mücadele ortaya koydu. İkinci yarıda onlar geldiği üç pozisyonda golleri buldular. Biz ise girdiklerimizi değerlendiremeyince zor oldu. Hayelkırıklığına uğradık." diye konuştu. CİHAN

Yorumlar