Shota Arveladze: Fenerbahçe'nin ikinci golü ofsyattı

Kasımpaşa Teknik Direktörü Shota Arveladze, Fenerbahçe'nin attığı ikinci golün ofsayt olduğunu söyledi.

Google Haberlere Abone ol
Shota Arveladze: Fenerbahçe'nin ikinci golü ofsyattı

Kasımpaşa Teknik Direktörü Shota Arveladze, Fenerbahçe'nin attığı ikinci golün ofsayt olduğunu söyledi.

Takımının deplasmanda Fenerbahçe'ye mağlup olduğu karşılaşmanın bitiminde düzenlenen basın toplantısında konuşan Gürcü teknik adam, "Zor bir maç tabi ki. Bu atmosferde, baskıyla kolay olmadı. Futbol oynamak için güzel bir hava vardı. Bir yandan zorluyor bir taraftan motive ediyor. Pozisyonları az olan bir karşılaşma oldu. Bazı pozisyonlara girdik onları değerlendiremedik. 1-1 olduktan sonra golü yedik. Ancak burada ofsayt var. Hakemler niye göremiyor, neden göremiyorlar, neden geç kalıyorlar. Bir tarafa sarı kart verilirken diğer tarafa verilmiyor. Aynı pozisyonda benim oyuncum kart görürken Fenerbahçeli oyuncu görmüyor. Onun için üzgünüm. İyi mücadele ettik. Bazen güzel oynamak yetmiyor." diye konuştu.

Bir gazetecinin "Beşiktaş maçının tekrar edilmesi sizin dengenizi bozdu mu ?" sorusuna ise tecrübeli hoca, "15. haftada Beşiktaş'ı yendik. Sonrasında bu maç tekrar edildi. Maç tekrar edilirken seyircisiz oynama cezaları aldık. Tabiki bu yaşananları kimse konuşmuyor. Konyaspor ile oynadığımız maçta iki penaltı verilmedi. Hakem neden ofsaytı göremedi. 'Şampiyon mu olacaksınız' deniliyor. O zaman neden oynuyoruz. Bizde hergün çalışıyoruz. İyi oynayanı tebrik ediyorum. Ama ikinci gol ofsayttı tebrik edemem."

Shota, maçın bitiminde karşılaşmanın hakemi Fırat Aydınus'a da ikinci golün ofsayt olduğunu söylediğini sözlerine ekledi.
Basın toplantısına katılan Scarione de "Pek fazla söylenecek birşey yok. Haketmediğimiz bir kartla eksik kaldık. Tuhaf şeyler oldu. Bizim daha çok çalışmamız gerekiyor." diye konuştu.

Basın toplantısına katılan Andre Castro da "Bu sonuçtan dolayı çok üzgünüz. Burada biri kazanması gerekiyorsa o bizdik. İkinci yarı eski olmamazı rağmen iyi oynadık." dedi. CİHAN

Yorumlar