Shota Arveladze: Avrupa Kupaları'na katılmak istiyoruz

Kasımpaşa Teknik Direktörü Shota Arveladze, yeni sezonda güzel futbol oynayan, çok gol atan bir Kasımpaşa görmek istediğini söyledi. Shota, hedeflerinin ise Avrupa Kupaları'na katılmak olduğunu dile getirdi.Kasımpaşa, dün başladığı yeni...

Google Haberlere Abone ol
Shota Arveladze: Avrupa Kupaları'na katılmak istiyoruz

Kasımpaşa Teknik Direktörü Shota Arveladze, yeni sezonda güzel futbol oynayan, çok gol atan bir Kasımpaşa görmek istediğini söyledi. Shota, hedeflerinin ise Avrupa Kupaları'na katılmak olduğunu dile getirdi.

Kasımpaşa, dün başladığı yeni sezon hazırlıklarını Kasımpaşa Spor Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla sürdürdü. Antrenman öncesinde teknik direktör Shota Arveladze ve yeni transfer Eren Derdiyok, basın mensuplarının sorularını cevapladı.

Shota Arveladze, Kasımpaşa olarak geride bıraktıkları iki yılda büyük adımlar attıklarını ifade etti. Sağlam ve örnek bir kulüp olmak istediklerini belirten Shota, "Kulüp olarak herşey çok güzel. Futbol olarak da daha güzel olabilirdi; ama futbol bu. Top direkten dönebilir, kötü gününüzde olabilirsiniz. Rakip bizden daha iyi olabilir. Bu zaman meselesi. Kulüp adına da herkesi tebrik etmek istiyorum, başta başkanımıza. İleriye bakıyoruz, Türkiye, güçlü bir kulüp kazansın. Alt yapı başlıyor bu yıl. Bu çok büyük bir kazanç olur inanıyorum buna. Ligi umutla karşılıyoruz. İnşallah sakatsız bir sene geçer. Herkese güzel bir futbol göstereceğiz." şeklinde konuştu.

Yeni sezon hedeflerinden de bahseden genç teknik adam, "Biz Avrupa'ya oynamak istiyoruz. İlk 8'de yer almak isteyen takımlar, bunu hedefliyor. Güzel futbol oynayan, çok gol atan, hücuma iyi giden organize bir Kasımpaşa görmek istiyorum." diye konuştu.

Kasımpaşalı taraftarlara da mesaj gönderen Shota, "Geçen sene biraz taraftarsız kaldık. İçeride daha fazla maçlar kaybettik. Bunu da değiştirmek istiyoruz; ama taraftarsız bu olmaz. Kulüp bu demek, taraftar demek. Beraber büyüyeceğiz inşallah." ifadelerini kullandı.

Shota, 2 - 3 transfer daha yapacaklarını kaydederek, takımdan ayrılan Yalçın ve İlker'e başarılar diledi. Bu arada Yalçın'ın Beşiktaş'la anlaşıp anlaşmadığı sorusuna da Shota, "Anlaşıp anlaşmadığını net bilmiyorum. Eğer anlaşmıssa umarım mutlu olur orada." cevabını verdi.

EREN DERDİYOK: İLK 5 HEDEFİMİZ OLMALI

Kasımpaşa'nın yeni transferi Eren Derdiyok ise üzerlerinde baskı oluşturmamaları gerektiğini, hedeflerinin ise ilk 5 olması gerektiğini söyledi. Dün takımla tanıştığını ve kaynaştıklarını aktaran Eren Derdiyok, "Transfer teklifi geldiğinde görüşmeler başladı ve sıcak geçti. Projeyi anlattılar. Kendimi buraya yakın hissettim ve kabul ettim. Burada başarılı olup takıma katkı sağlamak istiyorum." şeklinde konuştu.

Geçen yıl Kasımpaşa'nın ilk yarı çok iyi bir performans gösterdiğini; ancak ligin ikinci yarısında aynı başarıyı tekrarlayamadığını anlatan golcü futbolcu, "Bu sene çok büyük baskı yapmamak gerekiyor. Geçen seneden biraz daha iyi olursak başarıdır. İlk 5 bizim hedefimiz olmalı." diye konuştu.

Türk asıllı İsviçreli futbolcu, Dünya Kupası'nda milli takımının Arjantin'e elenmesiyle ilgili bir soruya ise şu karşılığı verdi: "Arjantin'le oynuyorsanız favori onlardır. 118. dakikada gol yemek acı verici. Güzel bir maç oldu maalesef Arjantin turu geçti."

Eren Derdiyok, kupada favorisinin ise Almanya olduğunu sözlerine ekledi.

CİHAN

Yorumlar