'Shakhtar Donetsk karşısında en iyi sonucu alacağız'

"Bizim için kimin favori olduğunun çok önemi yok"

Google Haberlere Abone ol
'Shakhtar Donetsk karşısında en iyi sonucu alacağız'
Konyaspor Kulübü Basın Sözcüsü Ahmet Baydar, UEFA Avrupa Ligi H Grubu'nda yarın karşılaşacakları Shakhtar Donetsk'in favori olarak gösterildiğini ancak takımlarına güvendiklerini söyledi.

Ahmet Baydar, Shakhtar Donetsk'i konuk edecekleri müsabakada kulüp tarihlerinin ilk Avrupa kupası maçına çıkacaklarını hatırlatarak, bunun heyecanını yaşadıklarını dile getirdi.

Shakhtar Donetsk karşılaşmasının tüm camia için büyük önem taşıdığını aktaran Baydar, "Rakibimiz maçın favorisi olarak gösteriliyor ancak sonuç her zaman sahada alınıyor. Bizim için kimin favori olduğunun çok önemi yok. Sahadaki mücadele ve kazanma isteğimiz çok önemli. Bu konuda takımımıza güveniyoruz. Oyuncularımız kendilerine yakışır bir şekilde mücadele edecek ve Shakhtar Donetsk karşısında en iyi sonucu alacağız." diye konuştu.

Baydar, "12. adam" olarak gördükleri taraftarın da kendilerini yalnız bırakmayacağını ümit ettiklerini vurgulayarak, "Bunu biletlere gösterilen ilgiden anlıyoruz. İnşallah yarın onların desteği, teknik heyet ile oyuncu grubumuzun mücadelesi ve performansıyla UEFA Avrupa Ligi'ndeki Shakhtar Donetsk maçımızdan alnımızın akıyla ayrılacağımıza inanıyoruz." ifadelerini kullandı.

"Şu anda takımımızın uyumu gayet iyi"

Spor Toto Süper Lig'in ilk 3 haftasında 5 puan topladıklarını hatırlatan Baydar, takım olarak durumlarının iyi olduğunu aktardı.

Ligin ilk 2 haftasında Çaykur Rizespor ve Beşiktaş'la berabere kaldıklarını hatırlatan yeşil-beyazlı yönetici, "Son hafta Antalyaspor karşısında ise sezonun ilk 3 puanını almış olduk. Daha ligin başındayız. Zorlu maçlar oynamaya devam edeceğiz. Şu anda takımımızın uyumu gayet iyi. İnşallah geri kalan maçlardan da puan ve puanlar ekleyerek üst sıralara tırmanışımızı devam ettiririz." değerlendirmesinde bulundu.

"Nasıl ev sahipliği yapılır göstermek istiyoruz"

Ahmet Baydar, Antalyaspor deplasmanında taraftarlarını taşıyan otobüsün taşlandığını ve yaralanmalar olduğunu belirterek, yaşananlara tepki gösterdi.

Futbolun güzelliğine yakışmayan çirkin olaylar yaşandığına dikkati çeken Ahmet Baydar, sözlerini şöyle tamamladı:

"Biz Antalyaspor maçına giderken böyle bir durumla karşılaşacağımızı hiç beklemiyorduk. 15 Temmuz'dan sonraki birlik ve beraberliğin futbol camiasına yansıması için çağrılar yapıldı. Bu tür olaylara meydan verilmemesi konusunda hemfikirdik ancak maalesef taraftar otobüsümüzün taşlanması ve saldırılarda bulunulması bizi son derece üzmüştür. Umarız bundan sonra futbolun güzelliklerine bu tür çirkinlikler bulaşmaz. Biz Konyaspor Kulübü ve Konyaspor taraftarı olarak, Antalyaspor şehrimize geldiğinde, nasıl ev sahipliği yapılır göstermek istiyoruz."

Yorumlar