Servet Çetin, Mersin İdmanyurdu'nda

Spor Toto Süper Ligi'nde mücadele edecek olan Mersin İdmanyurdu geçen sezon Eskişehirspor'da forma giyen Servet Çetin ile 1 yıllık sözleşme imzaladı.Kulüp binasında gerçekleşen imza töreni öncesi konuşan Mersin İdmanyurdu 2. Başkanı Senan...

Google Haberlere Abone ol
Servet Çetin, Mersin İdmanyurdu'nda

Spor Toto Süper Ligi'nde mücadele edecek olan Mersin İdmanyurdu geçen sezon Eskişehirspor'da forma giyen Servet Çetin ile 1 yıllık sözleşme imzaladı.

Kulüp binasında gerçekleşen imza töreni öncesi konuşan Mersin İdmanyurdu 2. Başkanı Senan İdin transferde Rıza Hocanın gördüğü eksiklikleri gidermek için vereceği rapordan sonra bunları giderme stratejisi güttüklerini belirtti.

Pazar günü takımın Azerbaycan'ın bir takımı ile hazırlık maçı oynayacağını hatırlatan İdin futbolcularımız henüz dün futbol anlamında antrenman yapmaya başladığını kaydetti. Hem arkadan yetişecek hem de ligde tecrübesi, olan futbolculara ağabeylik yapacak bir bir takım kurmak istediklerini ifade eden İdin, "

Vederson ve Servet'in transferinden önce yaş ortalamamız 27.7 idi. Buda gayet genç idi. Dolayısıyla bundan sonra transfer edeceklerimiz de tecrübeli ve ağabeylik yapacak olmasına dikkat ediyoruz. Forvet kısmında biraz daha güçlenmek istiyoruz. Bu mevkilere yönelik transferler yapmak istiyoruz" diye konuştu.

Servetin herkes tarafından bilinen bir futbolcu olduğunu anlatan İdin, şöyle devam etti: "Gerçekten ülkemizin yetiştirdiği nadir futbolculardan bir tanesidir. Geçen sene Eskişehirspor Kulübü’nde oynuyordu. Biz ayriyeten şöyle bir strateji güdüyoruz. Transfer ettiğimiz futbolcuda önem verdiğimiz şey ahlaklı olması, dürüst olması bu şehri ve bu takımı sahiplenmesidir. Her şeyde olduğu gibi bir sezonda her şey güllük gülistanlık olmayabiliyor. Hedefimiz bu ligde uzun süre kalmak. Bunun için finansman konusunda iyileştirmeler yaptık."

Servet Çetin ise konuşmasına Mersin İdmanyurdu’nu niye tercih ettiğini anlatarak başladı. Başkanla daha önce görüştüğünü anlatan Çetin; "Bizim için bir takım ile anlaşırken para çok önemlidir ama benim için en önemli şey bana güvenmeleridir. Beni güvenerek mi alıyorsunuz, gerçekten bana güvenmeleridir. Sağolsun bana güvendiklerini söylediler. Ondan sonra süreç buraya kadar geldi. Bunu duyduğum için Mersin İdmanyurdu ağır bastı. Süreç biraz uzadı ama hayırlısı bu güne imiş. İnşallah bu şehir bu kulüp için az çok beni camiadan bilirsiniz hiç bir şey yapamazsan bu kulüp için iyi mücadele ederim. Terimin sonuna kadar mücadele ederim, faydalı olmaya çalışırım. İnşaallah hem kulübe faydalı olurum. Oynadığım futbolla hem aldığım paranın karşılığını veririm hemde Mersinlilerin sevgi ve saygını kazanırım." şeklinde konuştu.

Çetin bir gazetecinin sürecin uzaması konusun sorması üzerine şu cevabı verdi: "Rıza Hoca buraya transfer olduktan sonra kendisi istedi beni. Sonra Başkanımla İstanbul'da bir araya geldik. İstediklerini söylediler. Rıza hocanın bende ayrı bir yeri var. O bir şey derse yapıyorum. Birinci ligde ben ilk Rıza Hoca zamanında oynadım. Mersin şehrinin güzel olması, burada futbol oynanacağına inandığım için iyide kadro kuruluyor. Görüşmeye başladığımızdan beri bende takip ediyorum. Transferleri takip ediyorum. Kaliteli oyuncular var."

CİHAN

Yorumlar