Serdar Kurtuluş en az 6 ay yok

- Bursaspor Kulübü Doktoru Ayaz: "Almanya'da ameliyat edilecek oyuncumuz sahalardan en az 6 ay uzak kalacak"

Google Haberlere Abone ol
Serdar Kurtuluş en az 6 ay yok


BURSA (AA) - Bursaspor'un, 21 yaş altı takımıyla yaptığı antrenman maçında sakatlanan defans oyuncusu Serdar Kurtuluş'un en az 6 ay sahalardan uzak kalacağı bildirildi.

Kulüp doktoru Hakan Ayaz, 12 Kasım'da oynanan antrenman maçında ciddi sakatlık geçiren Serdar Kurtuluş'un son durumuna ilişkin yeşil-beyazlı kulübün internet sitesine açıklamalarda bulundu.

Ayaz, Serdar Kurtuluş'un dizindeki çıkığa bağlı damarlarda herhangi bir zedelenmenin olmadığını, sinirinde tam kopma olmadığını fakat ağır hasar oluştuğunun tespit edildiğini aktardı.

Oyuncunun dış yan bağında tam yırtık oluştuğunu, yine dış tarafta arka adale tendonunun yapışma yerinden koptuğunu belirten Ayaz, şunları kaydetti:

"Ön çapraz bağda yırtık şüphesinin devam ettiği, arka çapraz bağda kısmi yırtık varlığı, menisküsünde yırtık olduğu, dizin dış tarafındaki adalesinde yırtık ve kapsüllerde parçalanma olduğu tespit edildi. Çok ağır sakatlık geçiren oyuncumuz Serdar Kurtuluş, Almanya'da özel bir hastanede özel oluşturulan bir ekip tarafından ameliyat edilecek. Ameliyatta yapılacak olan işlemlere ve sayısına ameliyat esnasında karar verilecek. Oyuncumuz sahalardan en az 6 ay uzak kalacak. Fakat ameliyatta yapılacak işlemlere göre bu süre daha da uzayabilecek."

Yorumlar