Serdar Aziz’den Galatasaray yorumu

Bursaspor’un başarılı defans oyuncusu Serdar Aziz, Galatasaray’a transfer olacağı yönündeki iddialara cevap verdi.

Google Haberlere Abone ol
Serdar Aziz’den Galatasaray yorumu

Bursaspor’un başarılı defans oyuncusu Serdar Aziz, Galatasaray’a transfer olacağı yönündeki iddialara cevap verdi. Hiçbir takımla görüşmesinin olmadığını belirten Serdar, menajerinin ise geleceği ile alakalı planlama yaptığını ifade etti.

Serdar Aziz, Ziraat Türkiye Kupası 5. Kademe maçında İnegölspor’u 3 - 0 yendikleri maçı değerlendirdi. Karşılaşmanın zor olacağı bilinciyle oynadıklarını belirten başarılı futbolcu, şöyle konuştu: "Rakibimizde iki tane süper lig takımını eledi. O açıdan maça çıkarken moralliydiler, öz güvenleri yerindeydi. İlk yarıda golü bulamadık. O dakikalarda İnegölspor iyi kapandı. İlk yarı iyi yaptı rakibimiz ama ikinci yarı maçın çözüleceği belliydi. Murat’ın şanslı bir golü vardı. Onun sonrası da geldi. Enes kardeşimi de tebrik ediyorum, inşallah bu gollerin devamı gelir."

"AMACIMIZ KUPAYI KALDIRMAK"

Taraftara teşekkür eden Serdar Aziz, "Taraftarımıza da ayrı parantez açmak lazım, yine bizi yalnız bırakmadılar. Onlara da teşekkür ediyorum. Bizim hedefimiz tabiî ki kupada final oynamak, kupayı da kaldırmak, inşallah bunu da başaracağız." diye konuştu.

"MENAJERİM PLANLAMA YAPIYOR"

Serdar, Galatasaray’dan teklif aldığı yönündeki iddiaların sorulması üzerine, şunları dile getirdi: "2017 yılına kadar benim bir sözleşmem var. Şuanda ne kimse ile görüşmem oldu, ne de bizim yönetimimizle bir görüşmem oldu. Başka bir takımla da görüşmem olmadı. Şuanda benimle alakalı bir sıkıntı yok. Diğer konularla fazla ilgilenmiyorum. Yani kimin ne dediği ne yaptığı beni ilgilendirmiyor. Sonuçta benim işim futbol oynamak. Sahaya çıkıyorum, elimden gelen her şeyi yapmaya çalışıyorum. Bundan sonra da böyle olacak. Ne zaman şans gelirse elimden geleni yapacağım. Açıkçası menajerim çok iyi bir menajer. Ona gelse bile benim kafamı karıştıracak birçok şeyi anlatmaz bana. İyi bir menajerle çalıştığım için şanslıyım. Tabi ki geleceğim hakkında birçok planlama yapıyor. Kendisini ağabeyim gibi görüyorum. Ama benim kafamı karıştıracak şeyler yapmadı, bundan sonra da yapmayacağına inanıyorum."
CİHAN

Yorumlar