Şenol Güneş'ten ilkokul öğretmenine ziyaret

- Beşiktaş Teknik Direktörü Güneş, Trabzon Kaledibi İlköğretim Okulunda öğrenci iken 1959-1962 yıllarında öğretmenliğini yapan Yurdanur Uzman Güçlü'yü evinde ziyaret ederek 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü kutladı

Google Haberlere Abone ol
Şenol Güneş'ten ilkokul öğretmenine ziyaret


İSTANBUL (AA) - Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, ilkokul öğretmeni Yurdanur Uzman Güçlü'yü ziyaret ederek 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü kutladı.

Beşiktaş Kulübünün internet sitesinde yer alan bilgiye göre, Güneş, Trabzon Kaledibi İlköğretim Okulunda öğrenci iken 1959-1962 yıllarında öğretmenliğini yapan Yurdanur Uzman Güçlü'yü evinde ziyaret ederek, kendisine çiçek verdi.

Öğretmeniyle sohbet eden Şenol Güneş, Güçlü'nün kendisine katkılarını unutmadığını belirterek, "İlkokul öğretmenlerinin çocukların şekillenmesinde, hayata hazırlanmasında temel değerleri var. Bugünkü davranışlarımızın temelinde onların olduğunu şimdi anlıyorum. İnşallah bunları geliştiririz. Bu ülkenin huzur ve barışı için iyi öğretmenlerin olması gerekiyor." ifadelerini kullandı.

Öğretmeniyle ilgili anılarını da paylaşan Güneş, "Yanımdaki arkadaş öndeki kızın saçını çekti, o da benim çektiğimi zannedip bana bir tokat attı. Hiçbir zaman kadına elimi kaldırmış değilim. Bu, o günkü şartların verdiği değerdir." değerlendirmesinde bulundu.

Tecrübeli teknik direktörün öğretmeni Yurdanur Uzman Güçlü ise şunları kaydetti:

"Tanımadan önce de gazetelerden kendisine bakıyordum. Bir yumuşaklık, bir sıcaklık var. Sonradan öğrenince bir şey çekti, evlat sıcaklığı gibi... Dışarda çok hareketliydi, matematik kafası çok iyiydi. Kendini hiç göstermezdi, dokunursan umursamaz şekilde söylerdi."

Yorumlar