Şenol Güneş'in yardımcılarından şampiyonluk yorumu

- Beşiktaş Antrenörü Çiçek "Şampiyonluktan şüphe duymadık." - Siyah-beyazlı takımın antrenörü Tuna: "Şampiyonluk hedefimize ulaştığımız için mutluyum"

Google Haberlere Abone ol
Şenol Güneş'in yardımcılarından şampiyonluk yorumu


İSTANBUL (AA) - Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş'in yardımcıları Spor Toto Süper Lig'de yaşaşan şampiyonluğu değerlendirdi.

BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde Şenol Güneş ve ekibinin düzenlediği basın toplantısında siyah-beyazlıların antrenörleri Şeref Çiçek, Tamer Tuna, kaleci antrenörü Jose Sambade ve kondisyoner Miguel Peiro açıklamalarda bulundu.

Şeref Çiçek, sezon başından beri şampiyonluğa inandıklarını ve hiç şüphe etmediklerini vurguladı. Ligde zafere ulaştıkları için çok mutlu olduklarını dile getiren Çiçek, "Sezon başından beri çok iyi ekip olduk. Buradaki pozitif çalışma ortamı bize şampiyon olabileceğimiz duygusunu verdi. Bu konuda şüphe etmedik. Bu ruhla da sonuna kadar geldik. Bu başarıyı ekip olarak hep birlikte kazandık." şeklinde konuştu.

Beşiktaş'ta hem futbolcu olarak hem de antrenör olarak şampiyonluk yaşayan Tamer Tuna ise "Şampiyonluk hedefimize ulaştığımız için mutluyum. Futbolcu ya da antrenör olarak kazanılan şampiyonlukların arasında fark var ama hangi görevde olursa olsun bunu yaşamanın değeri tarif edilemez. Şükredilecek bir mutluluk yaşadım." ifadelerini kullandı.

Siyah-beyazlıların kaleci antrenörü Jose Sambade, takımın kalecisi Tolga Zengin ile ilgili bir soru üzerine kalecilerin performansının tek maçla değerlendirilmemesi gerektiğini vurguladı. Bir hata varsa bunu bütün takımın yaptığını dile getiren Sambade, "Tolga çok iyi seviyede. Daha da iyi olabilir. İyi bir sezon geçirdi ve şampiyonluğa ulaştı. Hatayı takım yapar, tek başına kaleci yapmaz. Golü takım olarak yersiniz. Bütün suçu kaleciye yüklemek çok yanlış. Hatalar oluyor ama değerlendirirken bütün seneye bakmak gerekiyor" değerlendirmesinde bulundu.

Takımın kondisyoneri Miguel Peiro ise fazla sakatlık yaşamadıkları için şanslı olduklarını vurgulayarak, "Hazırlık karşılaşmaları dahil 63 maç yaptık. Sakatlık birçok faktöre bağlı bir konu. Oyuncu kendisine bakmazsa sakatlanır. Biz şanslıydık futbolcularımız kendilerine baktılar. Tolgay'ın sakatlığını şanssızlığa bağlıyorum." diyerek düşüncelerini kaydetti.

Yorumlar