Şenol Güneş: Buraya iddialı geldim

Bursaspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, "Bu yıl biraz zor olacak ama buraya iddialı olarak geldim. Takımımızı aldığımız noktadan daha üst sıralara çıkartacağımıza inanıyorum." dedi. Tecrübeli teknik adam, Bursaspor'un resmi yayın...

Google Haberlere Abone ol
Şenol Güneş: Buraya iddialı geldim

Bursaspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, "Bu yıl biraz zor olacak ama buraya iddialı olarak geldim. Takımımızı aldığımız noktadan daha üst sıralara çıkartacağımıza inanıyorum." dedi.

Tecrübeli teknik adam, Bursaspor'un resmi yayın organı Bursaspor Dergisi'nde yer alan yazısında, yeşil beyazlı kulübe geliş süreci için, "Başkanımız sayın Recep Bölükbaşı ile yaptığımız görüşmelerin ardından Bursaspor'un hedeflerinin benim düşüncelerim ile örtüştüğünü görünce kolay bir biçimde anlaştık." ifadelerini kullandı.

"BÜYÜK BAŞARILARIN GELMEMESİ İÇİN HİÇBİR NEDEN YOK"

Bursaspor camiasının geçmişte küme düşmeyi de şampiyonluğu da yaşadığını hatırlatan Şenol Güneş, şunları dile getirdi:

"Bursa, Türkiye'nin en önemli sanayisine sahip, ekonomik anlamda güçlü bir şehir. Taraftarlarımızın kulübüne ne kadar bağlı olduğunu tüm spor kamuyu biliyor. Bursaspor, alt yapısıyla da ülkenin en önde gelen kulüplerinden birisi. Altyapıdan yetişen genç oyuncularımız da heyecanımızı artırıyor. Birlik ve beraberlik içinde hareket ettiğimiz takdirde büyük başarıların gelmemesi için hiçbir neden yok. Kulübümüzü iyi noktalara taşıyabilmek için duygularımızı samimi bir şekilde ortaya koyarak, çok çalışacağız."

"İDDİALI GELDİM"

Her büyük kulübün zaman zaman inişli çıkışlı grafik çizebileceğine dikkat çeken Güneş, şöyle devam etti:

"Önemli olan bu inişlerin uzun sürmemesidir. Siz değerli taraftarlarımıza beğeniyle izledikleri Bursaspor takımı oluşturmak istiyoruz. Bu yıl biraz çor olacak ama buraya iddialı olarak geldim. Takımımızı aldığımız noktadan daha üst sıralara çıkartacağımıza inanıyorum. Camiamızdan alacağımız pozitif enerji ve moralle yeni sezonda büyük zaferlere imza atmak dileğiyle..."

CİHAN

Yorumlar