Şenes Erzik, Globe Soccer Konferansı'na katılacak

TFF Onursal Başkanı, UEFA 1. Asbaşkanı ve FIFA Yönetim Kurulu Üyesi Şenes Erzik, her sene dünyanın önemli spor adamları, spor kuruluşları ile spora yatırım yapan kurumlarının katıldığı ve bu yıl beşincisi düzenlenecek Globe Soccer Konferansı'na konuşmacı.

Google Haberlere Abone ol
Şenes Erzik, Globe Soccer Konferansı'na katılacak

TFF Onursal Başkanı, UEFA 1. Asbaşkanı ve FIFA Yönetim Kurulu Üyesi Şenes Erzik, her sene dünyanın önemli spor adamları, spor kuruluşları ile spora yatırım yapan kurumlarının katıldığı ve bu yıl beşincisi düzenlenecek Globe Soccer Konferansı'na konuşmacı olarak katılacak.

Birleşik Arap Emirlikleri'nin Dubai kentinde 28-29 Aralık 2013 tarihlerinde düzenlenecek konferansta futbolda küreselleşme ve finans, günümüz ve gelecekteki futbol stadyumlarının durumları, 2014 FIFA Dünya Kupası'nın teknik ve organizasyonel tarafları gibi konular ele alınacak.

5. Globe Soccer Konferansı'na FIFA Hakem Komitesi Başkanı Massimo Busacca, UEFA Hakem Komitesi Başkanı Pierluigi Collina, FIFA Hukuk Direktörü Marco Villiger, Dubai Spor Konseyi Elçisi ve eski futbolcu Diego Armando Maradona, Rusya Milli Takımı Teknik Direktörü Fabio Capello, Bayern Münih Teknik Direktörü Josep Guardiola, Juventus Teknik Direktörü Antonio Conte, Real Madrid oyuncusu Cristiano Ronaldo, Bayern Münih oyuncusu Frank Ribery ve Barcelona futbolcusu Xavi gibi isimler de konuşmacı olarak katılacak.
CİHAN

Yorumlar