Semih Yazıcı altın, Ali Çam bronz madalya için mindere çıkacak

Slovakya'da devam eden Yıldızlar Dünya Güreş Şampiyonası'nın 5. gününde mindere çıkan milli güreşçilerden Semih Yazıcı altın madalya, Ali Çam ise bronz madalya için mindere çıkacak.Serbest stil yıldız milli güreşçiler, Humenne kentinde...

Google Haberlere Abone ol
Semih Yazıcı altın, Ali Çam bronz madalya için mindere çıkacak

Slovakya'da devam eden Yıldızlar Dünya Güreş Şampiyonası'nın 5. gününde mindere çıkan milli güreşçilerden Semih Yazıcı altın madalya, Ali Çam ise bronz madalya için mindere çıkacak.

Serbest stil yıldız milli güreşçiler, Humenne kentinde organize edilen dünya şampiyonasının beşinci gününde mücadelelerine devam ettiler. Geleceğin olimpiyat, dünya ve Avrupa şampiyonluğuna aday isimler olarak gösterilen milli güreşçiler, Zimny Spor Salonu'nda madalya mücadelesi veriyorlar.

Yıldız sporculardan Cihan Urhan, Deniz Akkaya ve Fazlı Eryılmaz, rakipleri karşısında istedikleri sonuçları alamadıkları için elenerek madalya şanslarını kaybettiler.

SEMİH YAZICI ALTIN, ALİ ÇAM İSE BRONZ MADALYA İÇİN MİNDERE ÇIKACAK

85 kiloda ülkemizi temsil eden ve müthiş bir grafik çizen başarılı sporcu Semih Yazıcı, ilk tur maçında Kazak rakibini daha sonra ise Bulgar, Ermeni ve Alman rakiplerini mağlup ederek finale yükselen taraf oldu. Milli sporcu Semih Yazıcı, akşam seansında altın madalya için mindere çıkacak.

58 kiloda mücadele eden milli güreşçi Ali Çam ise, sırasıyla Alman, Hint ve Moğol rakiplerinin sırtını yere getirerek yarı finale yükseldi. Yarı finalde Azerbaycanlı sporcu Mahir Amiraslanov'a 3-1'lik skorla mağlup olan Ali Çam, final şansını kaybetti ve akşam seansında bronz madalya için güreşecek.

Milli güreşçilerin madalya mücadelesi vereceği akşam seansı müsabakaları, TSİ 19.00'da başlayacak.

CİHAN

Yorumlar