Semih Kaya'ya GSYİAD'dan "Yılın Sporcusu" ödülü

Galatasaray Profesyonel Futbol Takımı'nın başarılı defans oyuncusu Semih Kaya, 1905 Galatasaraylı Yönetici ve İşadamları Derneği (GSYİAD) tarafından "Yılın Sporcusu" ödülüne layık görüldü.

Google Haberlere Abone ol
Semih Kaya'ya GSYİAD'dan "Yılın Sporcusu" ödülü

Galatasaray Profesyonel Futbol Takımı'nın başarılı defans oyuncusu Semih Kaya, 1905 Galatasaraylı Yönetici ve İşadamları Derneği (GSYİAD) tarafından "Yılın Sporcusu" ödülüne layık görüldü.

Derneğin kuruluşunun 13'nci yılı nedeniyle verilen, "Galatasaray'da Yılın Sporcusu" ödülüne Semih Kaya layık görülürken, Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena'da düzenlenen kokteylde başarılı futbolcuya plaketini, Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Ünal Aysal, İkinci Başkan Özkan Olcay, Divan Kurulu Başkanı İrfan Aktar ve 1905 Galatasaraylı Yönetici ve İşadamları Derneği Başkanı İsmail Sarıkaya verdi.

Kokteylde Başkan Yardımcısı Candan Erçetin, Yönetim Kurulu Üyeleri; Mete İkiz, Şükrü Ergün, Sedat Doğan, Aka Gündüz Özdemir, Ahmet Yüce Ocaklı, Mehmet Emin İpekdokuyan, Ebu Köksal ve İcra Kurulu Başkanı Lutfi Arıboğan da hazır bulundu.

'SEMİH'İN UZUN SÜRE GALATASARAY'A HİZMET EDECEĞİNİ UMUYORUM'

Ödül töreninde konuşan Başkan Aysal, ''Bugün Galatasaray'ı Galatasaray yapan değerlerden bir tanesini daha kutlamak ve Galatasaraylıları onore etmek için burada bulunuyoruz. Galatasaray'da başarılar her zaman var. Ama bu başarıların arkasında önemli olan onu yaratan ve sürekliliğini sağlayanlar. Semih Galatasaray'ın evladı ve sürekliliği yaratan bir isimdir. Semih, Galatasaray'ın renkleri altında başarıyı sürekli hale getirmiş bir oyuncumuz, hepimizin gururu ve çok sevdiği bir isimdir. Semih'in uzun süreler Galatasaray'a hizmet edeceğini umuyor ve kendisini kutluyorum.'' şeklinde konuştu.

BAŞKAN SARIKAYA'DAN GÜLTEKİN İÇİN BAŞSAĞLIĞI MESAJI

Dernek Başkanı İsmail Sarıkaya ise yaptığı açıklamada, ''Derneğimizin kuruluşunun 13. yılında geleneksel hale gelen Yılı Sporcusu Ödülünü bu sene genç kardeşimiz Semih Kaya'ya veriyoruz. Öncelikle kendisini tebrik ediyorum." diyerek şunları söyledi:

"Bu gün bizim için çok acı bir gün. Bundan önceki Sarı Kırmızı Kareler Fotoğraf Yarışması'nı sayın Hacı Hasdemir'in hatırasına verilmesini isteyen ve bu konuda çalışan değerli gazetecimiz Süleyman Gültekin'i kaybettik. Kendisine Allah'tan rahmet diliyor ve tüm basın camiasına başsağlığı diliyorum. Burada bulunmamız birliktelik açısından çok güzel. Herkese bu güzel beraberlik için teşekkür ederim.''

Sarı kırmızılı ekibin başarılı sporcusu Semih Kaya da yaptığı konuşmada, ''Bu değerli ödülü bana layık gördüğünüz için herkese sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Benim için çok anlamlı bir ödül oldu. Umarım Galatasaray'da daha nice ödüllere layık görülürüm.'' ifadelerini kullandı.
CİHAN

Yorumlar