Semih Kaya: Seneye bomba gibi bir Galatasaray göreceksiniz

Galatasaray’ın genç futbolcularından Semih Kaya, bu sezon şampiyon olamadıkları için üzgün olduğunu belirterek, "Seneye bomba gibi 4. yıldızı takmış bir Galatasaray görecekler.” dedi.Galatasaray TV’ye açıklamalarda bulunan Semih Kaya,...

Google Haberlere Abone ol
Semih Kaya: Seneye bomba gibi bir Galatasaray göreceksiniz

Galatasaray’ın genç futbolcularından Semih Kaya, bu sezon şampiyon olamadıkları için üzgün olduğunu belirterek, "Seneye bomba gibi 4. yıldızı takmış bir Galatasaray görecekler.” dedi.

Galatasaray TV’ye açıklamalarda bulunan Semih Kaya, geçen sezonun takım açısından iyi geçtiğini belirterek, “Sezon takım açısından bence iyi geçti her ne kadar kötü yorumlara maruz kalsak da bana göre iyi geçti. Sonuç itibariyle 3 kulvarda mücadele ettik. Diğer takımlar tek kulvarda oynadığı için onlara daha rahat geldi tabi ki haliyle Galatasaray’da bir yılda 46 maç oynadım, diğer takımlar 25-26 maç ortalama oynarken bizim ki çok yüksekti ve dolayısıyla çok yıprandık. Bizim için güzel bir sezondu bizim için herkese çok teşekkür ediyorum.” dedi. Genç futbolcu geçen sezon kendisini en çok mutlu eden karşılaşmanın Fenerbahçe zaferi olduğunu ifade ederek, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Geçen sezon beni en çok mutlu eden maç sezon içerisinde bir Galatasarylı olarak Fenerbahçe zaferleri beni en çok mutlu kılan hafızamda yer eden maçlar olmuştur. Keza aynı şekilde Juventus maçı hafızamda yer etti. İki yıl üst üste şampiyon olduk bir çok kupa kazandırdık o yüzden camia olarak iyi yıllar geçiriyoruz.”

Öte yandan Galatasaray’da arkadaşlık ortamının kötü olduğu şeklindeki haberler konusunda da Semih Kaya, “Galatasaray takımında arkadaşlık ortamının kötü olduğu söyleniyor ama şaşırıyorum. Okuduğum zaman inanamıyorum, ancak tabi ki başarılı olan bir takımı herkes bozmaya çalışır. Hafif kötü gittiğimiz zamanlar üzerimize geliyorlar ama biz Türkiye’nin en iyi kulübüyüz. Dünyanın da sayılı kulüpleri içerisindeyiz. Takım içi arkadaşlık muhteşem antrenmanlarda bunu ortaya koyduğumuzu düşünüyorum.” dedi.

Teknik Direktör Roberto Mancini hakanda yıldız oyuncu, “Roberto Mancini inanılmaz karizma bir adam, çok başarılı, tecrübeli, giyinişi tarzı muhteşem, çok iyi bir teknik adam, arkadaş gibi bizimle, tecrübelerini hemen aktarır, yeri geldiği zaman eleştirir bunu böyle yapma der. Beşiktaş mücadelesindeki hareketim bence fazla büyütüldü, o hareket zaten normal yapmama gereken bir hareketti ben yapmam gerektiği için yaptım ve bu olayın bu kadar büyütülmesi Türk futbolunun ne kadar kötü bir vaziyette olduğunu gösteriyor. Halbuki ben normal olarak yaptım.”

Semih Kaya, kulübünün menfaatleri olursa yurt dışında forma giymek istediğini de belirterek, “Yurt dışı hedefi her alt yapıdan yetişmiş futbolcuda olması gerektiğini düşünüyorum, benimde hedefim tabi ki var, kulübümün menfaatine olursa tabi ki giderim ancak her zaman öncelik Galatasaray’dadır. Galatasaray tarihinde yer eden büyük isimlerle anılmak beni gururlandırıyor, ne mutlu bana ki kendimi gösterebilmişim. Galatasaray taraftarına duygularımı anlatmaya başlarsam kalbimden kopanları anlatsam şu an saatler sayfalar yetmez, onlara ne desem az gelir, ben kendi kaleme gol attığımda Beşiktaş maçında beni bir kere eleştirmediler. Onlardan Allah razı olsun. Bu sene şampiyon olamadığımız için özür dilerim onlardan ama seneye bomba gibi 4. yıldızı takmış bir Galatasaray görecekler.”

CİHAN

Yorumlar