Semih Kaya: Dördüncü yıldızı yeni hocamızla birlikte umarım göğsümüze takarız

Galatasaray'ın başarılı stoper oyuncusu Semih Kaya, dördüncü yıldızı yeni hocaları ile birlikte göğüslerine takmak istediklerini söyledi.Yeni sezon öncesi sarı kırmızılılarda sağlık kontrolleri devam ediyor. Sağlık kontrolleri için...

Google Haberlere Abone ol
Semih Kaya: Dördüncü yıldızı yeni hocamızla birlikte umarım göğsümüze takarız

Galatasaray'ın başarılı stoper oyuncusu Semih Kaya, dördüncü yıldızı yeni hocaları ile birlikte göğüslerine takmak istediklerini söyledi.

Yeni sezon öncesi sarı kırmızılılarda sağlık kontrolleri devam ediyor. Sağlık kontrolleri için hastaneye gelen Semih Kaya, basın mensuplarının sorularını cevaplandırdı. Semih Kaya, ilk olarak 2018'e kadar uzattığı sözleşmesi hakkında değerlendirmede bulundu.

Galatasaraylı olduğunu ve sadece resmiyete dökülmesi için sözleşmenin yapıldığını belirten Semih, "Galatasaray camiasında yani yuvamda kaldığım için çok mutluyum. Sözleşmemde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Gerçi sözleşme 2018 tarihine kadar yazıyor ama gönülden bağlıyım ben Galatasaray'a. Kimsenin bir şüphesi olmasın. Sadece resmiyete dökülmek için böyle bir sözleşme yapıldı." dedi.

Yeni hoca ile ilgili görüşlerini de paylaşan Semih Kaya, "Hocamızdan bahsedecek olursak kariyerli birini kadromuza dahil ettiğimizi düşünüyorum. Dördüncü yıldızı yeni hocamızla birlikte umarım göğsümüze takarız. Hep beraber güzel ve başarılı bir sezon geçiririz. Hocamızla daha tanışamadım ben. Umarım ki yarın ki antrenmanda tanışacağız. Duyduğuma göre iyi bir kişiliğe sahipmiş. Çalıştırma açısından gayet iyi olduğunu biliyorum. İki tanede kondisyoner ile de geldiğini duydum. Umarım bizim için hayırlısı olur." ifadelerini kullandı.

16 Ağustos Cumartesi günü Manisa'da Fenerbahçe ile oynayacakları Süper Kupa maçı için ise Semih Kaya, "İyi hazırlanıp iki yılda olduğu gibi üçüncü yılda da kupayı tekrardan müzemize götürmek istiyoruz. Bundan da kimsenin şüphesi olmasın." yorumunda bulundu.

CİHAN

Yorumlar