Selçuk İnan evlendi!

Galatasaraylı futbolcu Selçuk İnan, Cemre Kardeş ile Çırağan Sarayı'nda yapılan düğünle dünya evine girdi.

Google Haberlere Abone ol
Selçuk İnan evlendi!
 Galatasaraylı futbolcu Selçuk İnan, Cemre Kardeş ile Çırağan Sarayı'nda yapılan düğünle dünya evine girdi. Çiftin düğününe spor dünyasından çok sayıda kişi katıldı. Düğün öncesi yıldız futbolcu kız evine kız almaya gitti. Selçuk İnan'ın kız almaya giderken ve kız evine vardığındaki görüntüleri sosyal medyada büyük ilgi gördü.
Galatasaraylı futbolcu Selçuk İnan, Cemre Kardeş ile hayatını birleştirdi. Çırağan Sarayı'nda yapılan düğün töreninde, çiftin nikahını İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi 2. Başkan Vekili ve İstanbul Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ kıydı.

Çırağan Sarayı'nda gerçekleşen düğüne sanat ve spor dünyasından çok sayıda isim katıldı.
Düğüne gelen Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, "Kaptanımız bizim. Haziran ayı, mutlu bir ay oldu. Kupalar ve dört yıldız geldi. Bu ay içinde çok mutlu olduk. Selçuk'un evliliğini çok hayırlı görüyor ve kendisini kutluyorum. Netice alacağımız transferler var. Bilal Kısa konusunda bir pürüz yok. Transferler kampa yetişecek." dedi.



Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim ise "Allah mesut etsin. Hepimiz zamanı geldi, evlendik. Özellikle futbolcuların iyi bir evlilik ve beraberlikle mutlu, mesut ve performansının daha iyi olacağı kesin. Umarım öyle olur. İkisine de mutluluklar dilerim." şeklinde konuştu.
Arda Turan da "Fazla bir şey söylemeye gerek yok. Çok sevdiğim bir kardeşim. Mutlu olur inşallah. Destek olmaya geldik. Bir ömür boyu mutlu olur inşallah. Her şey yolunda." ifadelerini kullandı.



Galatasaraylı Salçuk İnan'ı, mutlu gününde Fenerbahçeli Emre Belözoğlu ve Caner Erkin de yalnız bırakmadı.



Yorumlar