Scolari: Dünya Kupası için sabırsızlanıyorum

FIFA 2014 Brezilya Dünya Kupası öncesinde Sırbistan'ı hazırlık maçında 1 - 0 yenen ev sahibi Brezilya'da teknik direktör Scolari, şampiyona öncesi sabırsızlandığını söyledi.Dünya Kupası'nın açılış maçında 12 Haziran'da Hırvatistan'la...

Google Haberlere Abone ol
Scolari: Dünya Kupası için sabırsızlanıyorum

FIFA 2014 Brezilya Dünya Kupası öncesinde Sırbistan'ı hazırlık maçında 1 - 0 yenen ev sahibi Brezilya'da teknik direktör Scolari, şampiyona öncesi sabırsızlandığını söyledi.

Dünya Kupası'nın açılış maçında 12 Haziran'da Hırvatistan'la karşılaşacak olan Brezilya'nın aynı futbol kültürüne sahip Sırbistan'la son hazırlık maçını oynamasını değerlendiren Scolari, Sırbistan'ın dizilişini gördükten sonra maçın zor geçeceğini bildiğini belirterek, "Zor bir maçı kazandık." dedi.

Kaliteli bir takımı olduğunu kaydeden Scolari, "Kimseyi ön plana çıkarmak istemiyorum. Siz de oyuncuları tanıyorsunuz. Eğer birine ihtiyacım olursa, hemen oyuna alabilirim. Biliyorum ki oyuncular bunu sorun etmez." şeklinde konuştu.

2014 Dünya Kupası hakkındaki düşünceleri sorulan Scolari, iyi düşünceler içinde olduğunu dile getirerek, "Başlamak için sabırsızlanıyorum." ifadesini kullandı.

Scolari, "Oyuncularla soyunma odasında konuştuğumda onlara keyfini çıkartın dedim. Çünkü pazar gününden sonraki 30 günde hiç kimse başka şey duymak istemeyecek. Onları sadece Selecao’lar (seçilmişler) ilgilendirecek." diye konuştu.

Sırbistan karşısında galibiyet golünü kaydeden Fred'le ilgili bir soruya da Scolari, "Futbolcularımız arasından Fred gol attı. Ama gol atan kim olursa olsun güzel olurdu ve biz kazanırdık. Önemli olan iyi bir geri dönüş yaptı. Biz onu bir ya da iki golü için almadık, onu kalitesi için seçtik. Fred, Brezilya takımın anahtar oyuncularında biri. Bu gol onun için önemliydi, kendine güveni artacaktır." diyerek sözlerini tamamladı.

CİHAN

Yorumlar