Schalke koşu mesafesinde Madrid'e fark attı

Şampiyonlar Ligi'nde Schalke 04, Real Madrid'i kazandı ancak elendi. Maçı 4-3 kazanan Almanlar'ın koşu mesafesi ise hayranlık uyandırdı.

Google Haberlere Abone ol
Schalke koşu mesafesinde Madrid'e fark attı
Şampiyonlar Ligi'nde Schalke 04, Real Madrid'i kazandı fakat elendi. Maçı 4-3 ele geçiren Almanlar'ın koşu mesafesi ise hayranlık uyandırdı.

Şampiyonlar Ligi 2. tur rövanş maçında Real Madrid, Schalke 04'e 4-3 yenik olmasına karşın turu geçti. Real'in son haftalardaki performansından memnun olmayan taraftarları ise maç sonu oyuncuları ıslıklarla uğurladı.

Ligde 2 haftada 1 puan piyasa ve liderliği Barcelona'ya kaptıran Real Madrid'in performansının ne kadar fena bulunduğu ise Şampiyonlar Ligi'nin resmi istatistikleriyle ortaya çıktı.

Dün akşam oynanan karşılaşmada resmi rakamlara oranla misafir ekip Schalke takım şeklinde 121.8 km koşarken, Real Madrid ise 112.4 kilometrede kaldı. Yani Ronaldo, Bale, Benzema'lı son Avrupa şampiyonu Schalke 04'ten tam 9.4 km az koştu.

BBC ıslıklandı


Maç sonu ise BBC şekilde isimlendirilen Benzema-Bale-Cristiano 3'lüsü Bernabeu'da ıslıklanırken, Alman takımı ise alkış topladı. Koşu mesafelerinde Cristiano Ronaldo'nun istatistikleri de dikkat çekti. Portekizli yıldız, 10.2 kilometre ile maçta 90 dakika sahada kalıp en az koşu mesafesine sahip oyunculardan...

Çünkü 10.2'yi koşan yalnızca Ronaldo, Matip ve Barnetta (77'de oyundan çıktı) var... Geri kalan herkes 10.2'den çok koşmuş. Yani en az koşan iki oyuncudan bir tanesi Ronaldo...

En çok koşan gene Alman

Almanlar'ın olağanüstü koşu mesafesi şaşkınlık yaratırken tıpkı sürede takdir topladı. Ki Real Madrid hesabına sahanın azami koşan adı de 11.8 km ile bir Alman Tony Kroos oldu.

Hakan Ateşler / Fanatik.com.tr

Kaynak: FANATİK

Yorumlar