Satrançta Samsun şampiyonu belli oldu

2013 - 2014 Türkiye Kulüpler Satranç Şampiyonası Canik Jimnastik Salonu’nda oynanan turnuvalar sonucunda sona erdi.    15 Mart'ta başlayıp 1 Haziran da sona eren Türkiye Kulüpler Santranç Şampiyonası toplam 4 oturumda gerçekleşti....

Google Haberlere Abone ol
Satrançta Samsun şampiyonu belli oldu

2013 - 2014 Türkiye Kulüpler Satranç Şampiyonası Canik Jimnastik Salonu’nda oynanan turnuvalar sonucunda sona erdi.

    15 Mart'ta başlayıp 1 Haziran da sona eren Türkiye Kulüpler Santranç Şampiyonası toplam 4 oturumda gerçekleşti. Turnuvalara toplam 7 kulüp 110 sporcu katıldı. Turnuvaya katılan kulüpler; Atakum Belediyesi Satranç Spor Kulubü, Vezirköprü A.T.L ve E.M.L Gençlik ve Spor Kulübü, Vezirköprü Belediye Spor, Gençlik ve Spor Kulübü Samsun, Kavak Rıdvan Çelikel Anadolu Lisesi Gençlik ve Spor Kulübü, Piri Reis Ticaret Meslek Lisesi Gençlik ve Spor Kulübü ve Samsun Demirspor.

    Kıyasıya mücadele içinde geçen turnuvalarda birinci olan Piri Reis Ticaret Meslek Lisesi Gençlik ve Spor Kulübü, 22 Haziran da Konya'da yapılacak olan Türkiye Kulüpler Satranç Şampiyonası’nda Samsun’u temsil etmeye hak kazandı. Turnuvada Samsun Gençlik ve Spor Kulübü ikinci, Atakum Belediyesi Satranç Spor Kulübü ise üçüncü oldu.

CİHAN

Yorumlar