Şansal Büyüka'dan Bomba İddia!

Spor yazarı Şansal Büyüka Aziz Yıldırım'ın sezon sonunda çok önemli bir ismi takımın başına geçireceği iddiasında bulundu.

Google Haberlere Abone ol
Şansal Büyüka'dan Bomba İddia!
 Fenerbahçe'de teknik direktör İsmail Kartal'ın geleceği hakkında soru işaretleri artmaya başladı. Kartal'ın sezon sonunda Fenerbahçe ile yollarının ayrılacağı iddiaları yüksek sesle konuşulmaya başlarken; birbirinden iddialı sözler de gelmeye devam ediyor. 
İsmail Kartal'ın yerine Jürgen Klopp ile yola devam edeceği iddia edilen Fenerbahçe'de başkan Aziz Yıldırım'ın da Alman teknik adam ile görüşmelere başladığı ifade ediliyor. Konu hakkında günün flaş iddiası da Şansal Büyüka'dan geldi. 
Büyüka, Fenerbahçe'nin yeni sezonda önemli bir hocayı takımın başına getireceğini iddia etti. Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın yeni teknik direktör konusunda çalışmalarda bulunduğunu dile getiren Yıldırım, "Bana göre Fenerbahçe son derece önemli bir hocayı getirecek. Fenerbahçe Kulübü bunu yalanlayabilir, takım şampiyonluğa gidiyor vs. Böyle bir hazırlığın olduğunu hissediyor muyum? Hissediyorum, duyuyorum, iyi yerlerden olumlu sinyaller alıyorum. Almanya'da Löw ile çok yakınlar, Löw Almanya'yı bırakıp gelmez ama Aziz Yıldırım üst düzey bir şey yapacak. Şimdi kongre var, seyircinin mutsuzluğu var, Aziz Yıldırım bir şey yapacak" ifadelerini kullandı.

Yorumlar