Şanlıurfaspor'da sezon hazırlıkları

- Kulüp basın sözcüsü Göçmez: "Lig başlayana kadar eksik bölgelere takviyelerimizi yaparak, hazır bir takım haline geleceğiz"

Google Haberlere Abone ol
Şanlıurfaspor'da sezon hazırlıkları


ŞANLIURFA (AA) - PTT 1. Lig ekiplerinden Şanlıurfaspor'un kulüp basın sözcüsü Şeyhmus Göçmez, eksik bölgelere takviye yaparak, lige hazır başlamak istediklerini belirtti.

Göçmez, yaptığı yazılı açıklamada, ikinci etap kamp çalışmalarını Erzurum'da tamamlayan sarı-yeşilli ekibin, 9 Ağustos'ta Şanlıurfa'da bir araya gelerek hazırlıklarını burada sürdüreceğini duyurdu.

İlk iki etap kamp çalışmalarının verimli geçtiğini vurgulayan Göçmez, şunları kaydetti:

"İlk etabına Bolu'da başladığımız kamp çalışmalarının ikinci etabını Erzurum Palandöken'de yaptık. Kamp çalışmaları devam ederken bir yandan da transfer çalışmalarını yürüttük. Her iki etapta da takıma dahil olan futbolcu arkadaşlarımız oldu. Onların kaynaşması açısından çok iyi bir kamp dönemi geçirdiğimizi düşünüyorum. İkinci etap kampımız tamamlandı. Hocamız takıma 2 gün izin verdi. Takımımız salı günü akşam saatlerinde tesislerimizde toplanarak, çalışmalara başlayacak. Bu arada tabii ki eksik mevkilere transfer çalışmaları da yönetim kurulumuz ve teknik ekibimiz tarafından devam etmektedir. İnşallah lig başlayana kadar eksik bölgelere takviyelerimizi yaparak, hazır bir takım haline geleceğiz."

Ligin başlamasına kısa bir süre kaldığına değinen Şeyhmus Göçmez, Şanlıurfalıların takımlarına sezon sonuna kadar destek vermesini istedi.

Yönetim kurulunun takımın başarısı için yoğun çaba gösterdiğini aktaran Göçmez, çalışmalarının karşılığını sezon sonunda almayı hedeflediklerini ifade etti.

Yorumlar