Şanlıurfaspor'da öncelik güç kazanmak

- PTT 1. Lig ekiplerinden Şanlıurfaspor, Palandöken Dağı eteklerinde yaptığı yüksek irtifa kampında, takımdaki eksiklikler nedeniyle önceliği güç depolamaya verdi - Teknik direktör Karaman: - "Takımda şu an sayı olarak biraz eksiğiz. Onun için kamp çalışmasına başladığımızdan bu yana daha hazırlık müsabakası yapma şansımız olmadı. Elimizde var olan mevcut oyuncularla daha çok dayanıklılık antrenmanlarıyla açığımızı kapatmaya çalışıyoruz"

Google Haberlere Abone ol
Şanlıurfaspor'da öncelik güç kazanmak


ERZURUM (AA) - YUNUS OKUR - PTT 1. Lig ekiplerinden Şanlıurfaspor, Erzurum'da bulunan Palandöken Yüksek İrtifa Kamp Merkezi'nde yaptığı hazırlık çalışmalarında, takımdaki eksiklikler nedeniyle önceliği kuvvete dayalı antrenmanlara verdi.

Yeni transfer Portekizli golcü Carlos Manuel dos Santos Fortes'in de yer aldığı kampta, mevcut kadronun olabildiğince güç kazanmasını hedefleyen teknik heyet, eksiklikler tamamlandıktan sonra ise taktik yönden yapılacak çalışmalarla takımı sezona hazır hale gelmeyi planlıyor.

Teknik direktör Ünal Karaman, Palandöken Dağı eteklerinde bulunan tesislerde AA muhabirine yaptığı açıklamada, Erzurum'un sezon öncesi hazırlıkları için ideal bir kamp merkezi olduğunu ve burada bulunmaktan mutluluk duyduğunu ifade etti.

Erzurum'da özellikle yüksek irtifa sayesinde, takımın sezon öncesi güç kazanması için çok uygun koşullar bulunduğuna işaret eden Karaman, şunları söyledi:

"Takımda şu an sayı olarak biraz eksiğiz. Onun için kamp çalışmasına başladığımızdan bu yana daha hazırlık müsabakası yapma şansımız olmadı. Elimizde var olan mevcut oyuncularla daha çok dayanıklılık antrenmanlarıyla açığımızı kapatmaya çalışıyoruz. İnşallah bu eksik bölgelere yapacağımız transferlerle birlikte hazırlık müsabakası oynayarak, yapmış olduğumuz antrenmanları, takımı lige hazırlayacak şekilde daha da taçlandırmak istiyoruz."

Karaman, takım olarak öncelikli hedeflerinin Şanlıurfayı spor ruhuna yakışır şekilde temsil etmek olduğunu dile getirerek, "Yeni sezon hedefimiz, önce spor ruhuna yakışır şekilde bir tavır sergilemek. Bizden başlayacak şekilde, sporcular, teknik kadro, malzemeci, masör, taraftarımız ve yönetimimizle halkaları gitgide genişleterek, spor ruhuna uygun bir tavırla hep beraber şehrimizi en iyi şekilde temsil etmeye gayret göstereceğiz." diye konuştu.


- "Fortes, inşallah onur verici katkılar sunacak"


Takımın yeni golcüsü Fortes'i de değerlendiren Ünal Karaman, eksik noktalara transferlerin yeni başladığını, genç Portekizli golcünün de bunlardan biri olduğunu ifade etti.

Karaman, özellikle yabancı transferinde bir oyuncunun takıma katkısının ne ölçüde olacağını tespit edebilmenin o kadar kolay olmadığını ama Fortes'ten umutlu olduğunu dile getirerek, "Bir transfer gerçekleştirdik. Çok zor işler bunlar. Bir anda farklı kültürden, farklı dünyadan insanlar getiriyorsun ama ilk günlerde izlenimlerimiz olumlu. İnşallah takıma önce insani olarak katkı sağlayacak daha sonra da elde edeceğimiz başarılara inşallah onur verici katkılar sunacak." şeklinde konuştu.

Yorumlar