Şanlıurfaspor'da olağanüstü kongreye doğru

- Kulüp başkanı Şimşek: "Kulübü mali açıdan idare edecek yönetime görevi bırakmaya hazırız"

Google Haberlere Abone ol
Şanlıurfaspor'da olağanüstü kongreye doğru


ŞANLIURFA (AA) - PTT 1. Lig ekiplerinden Şanlıurfaspor'un kulüp başkanı Fethi Şimşek, olağanüstü kongreye ilişkin, "Kulübü mali açıdan idare edecek yönetime görevi bırakmaya hazırız." dedi.

Şimşek, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 12 Haziran Pazar günü gerçekleştirecekleri kongreyle ilgili hazırlıkların sürdüğünü söyledi.

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili olan Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik ve yerel yöneticilerle kulübün geleceğine ilişkin fikir alışverişinde bulunduğunu belirten Şimşek, yönetimin yükünün ağır olduğu yönünde fikir birliğine varıldığını kaydetti.

Takıma maddi ve manevi desteğini sürdüreceğini aktaran Şimşek, şöyle devam etti:

"Takımımızın yükünü taşıyacak omuzlara ihtiyaç var. Kulübümüzün daha sağlıklı bir yapıya kavuşmasını istiyoruz. Olağanüstü kongrede takımı zafiyete uğratmayacak yöneticilere kapımız açık, bizi ikna eden göreve gelir. Kulübü mali açıdan idare edecek yönetime görevi bırakmaya hazırız. Takımı daha zor sürece sürükleyecek kişilere camiamızı teslim etmeyiz. Böylesi bir listenin oluşturulması durumunda destek vermeye hazırım."

Şimşek, 4 yıldır Şanlıurfaspor'da başkanlık görevini yürütüyor.

Yorumlar