Şanlıurfaspor, İzmir'den 3 puanla dönmek istiyor

"Giresunspor maçındaki puan kayıplarını telafi etmek için Göztepe karşısında galip gelmek istiyoruz"

Google Haberlere Abone ol
Şanlıurfaspor, İzmir'den 3 puanla dönmek istiyor

TFF 1. Lig'de hafta sonu İzmir'de Göztepe ile karşılaşacak Şanlıurfaspor'un kulüp başkanı İsmail Bağıban, hedeflerinin 3 puan olduğunu söyledi.

Bağıban, geçen hafta evlerinde ağırladıkları Giresunspor maçında zeminin çok kötü olmasına rağmen kazanabilecekleri bir maçtan berabere ayrılmak zorunda kaldıklarını belirtti.

Artık bu karşılaşmayı unuttuklarını ve 17 Eylül Cumartesi günü deplasmanda oynayacakları Göztepe maçına baktıklarını aktaran Bağıban, şöyle konuştu:

"Takım, Kurban Bayramı'nda ara vermeden kendi tesislerimizde çalışmalarını sürdürüyor. Yarın takım İzmir'e gidecek ve maç gününe kadar hava şartlarına uyum sağlamak için çalışmalarını orada sürdürecek. Giresunspor maçındaki puan kayıplarını telafi etmek için Göztepe karşısında galip gelmek istiyoruz. Futbolcularımız çok iyi çalışıyor ve moralleri de yerinde. Dün Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik bizimle ve hocamızla görüştü. Bu ziyaret biz ve takım için moral oldu kendisine teşekkür ediyoruz. İnşallah İzmir'den 3 puanı alıp geleceğiz ve taraftarlarımıza geç de olsa bir bayram hediyesi vermek istiyoruz.

Bağıban, takımda sakat veya cezalı futbolcu bulunmadığını da sözlerine ekledi.

Yorumlar