Şanlıurfaspor Futbol Şube Sorumlusu Büyükfırat:

- "Lige kazanarak başlamak istiyoruz"

Google Haberlere Abone ol
Şanlıurfaspor Futbol Şube Sorumlusu Büyükfırat:

ŞANLIURFA (AA) - TFF 1. Lig takımlarından Şanlıurfaspor'un futbol şube sorumlusu Mehmet Büyükfırat, takımlarının 21 Ağustos Pazar günü oynayacağı Ümraniyespor maçını kazanarak, lige iyi başlamak istediklerini söyledi.

Büyükfırat, AA muhabirine yaptığı açıklamada, oyuncuların Ümraniyespor maçına iddialı bir şekilde hazırlandığını belirterek, "Seyircimiz önünde ilk maçımıza çıkacağız. Lige kazanarak başlamak istiyoruz. Futbolcularımız elinden geleni yapacaktır. İlk maçlarda alınan skorlar her zaman için ligde gelecek açısından önem taşıyor." diye konuştu.

Büyükfırat, Şanlıurfaspor ile Boluspor arasında yaşanan transfer problemiyle ilgili de Türkiye Futbol Federasyonu ile görüşmeleri sürdürdüklerini vurgulayarak, konuyla ilgili nihai kararın 17 Ağustos Çarşamba günü verilmesini beklediklerini sözlerine ekledi.

Bu arada Şanlıurfaspor, Ümraniyespor ile yapacağı karşılaşmanın hazırlıklarına teknik direktör Ünal Karaman yönetiminde başladı.

GAP Vadisi Tesisleri'nde kamp çalışmalarını sürdüren ve günde çift idman yapan sarı-yeşilli ekip, özellikle gol ve pas çalışmalarına ağırlık veriyor.

.

Yorumlar