Şanlıurfaspor, Adana'dan 3 puanla dönmek istiyor

- Kulüp başkanı Bağıban: "Hafta sonu deplasmanda karşılaşacağımız zorlu Adana Demirspor maçından 3 puanla döneceğimize inanıyorum"

Google Haberlere Abone ol
Şanlıurfaspor, Adana'dan 3 puanla dönmek istiyor


ŞANLIURFA (AA) - TFF 1. Lig ekiplerinden Şanlıurfaspor'un kulüp başkanı İsmail Bağıban, hafta sonu deplasmanda karşılaşacakları Adana Demirspor maçından 3 puanla döneceklerine inandığını söyledi.

Bağıban, AA muhabirine yaptığı açıklamada, futbolcuların son Bandırmaspor galibiyetinin ardından morallerinin yerinde olduğunu belirtti.

Takımda eksik veya cezalı futbolcu bulunmadığını ve çalışmaların tam kadro sürdüğünü aktaran Bağıban, şöyle konuştu:

"Hafta sonu deplasmanda karşılaşacağımız zorlu Adana Demirspor maçından 3 puanla döneceğimize inanıyorum. Futbolcularımızın çalışma azmi ve hırslarından çok memnunum ve hepsine teşekkür ediyorum. Oyuncularımız bize iki maçı kazanma sözü vermişlerdi. Bunlardan birini kazandık şimdi sıradaki Adana Demirspor maçını da kazanarak bize verdikleri sözü yerine getireceklerine inanıyorum. Bu maçtan sonra milli maç nedeniyle lige ara verilecek. İnşallah bu arayı da iyi değerlendirip eksiklerimizi kapatmak istiyoruz."

Bağıban, Şanlıurfaspor'un tüm Şanlıurfalıların takımı olduğuna da dikkati çekerek, Şanlıurfalılardan takıma daha fazla maddi ve manevi destek olmalarını istedi.

Yorumlar