Samuel Tuia, Galatasaray FXTCR’de

Galatasaray FXTCR Erkek Voleybol Takımı, Fransız smaçör Samuel Tuia ile anlaşmaya vardı.Aslantepe GSStore Ülker Fanzone'da gerçekleşen imza töreninde Kulüp İdari Direktörü Levent Akın, Galatasaray FXTCR Menajeri Sinan Cem Tanık ve yeni transfer...

Google Haberlere Abone ol
Samuel Tuia, Galatasaray FXTCR’de

Galatasaray FXTCR Erkek Voleybol Takımı, Fransız smaçör Samuel Tuia ile anlaşmaya vardı.

Aslantepe GSStore Ülker Fanzone'da gerçekleşen imza töreninde Kulüp İdari Direktörü Levent Akın, Galatasaray FXTCR Menajeri Sinan Cem Tanık ve yeni transfer Samuel Tuia hazır bulundu.

Açıklamalarda bulunan Kulüp İdari Direktörü Levent Akın, "Samuel Tuia beğendiğimiz bir hücum oyuncusu. Özellikle servislerde çok başarılı. Camiamıza hayırlı olmasını diliyorum." ifadelerini kullandı.

Transferle ilgili konuşan Galatasaray FXTCR Menajeri Sinan Cem Tanık ise, "Oyuncu kalitesi açısından Samuel Tuia hocamızın da çok beğenerek istediği bir oyuncuydu. Samuel Tuia’yı renklerimize kattığımız için çok heyecanlıyım. Kişilik açısından da takımımıza örnek olacak bir oyuncu. Yeni sezon transferlerini yavaş yavaş tamamlamaya başladık. Önümüzdeki günlerde resmi olarak açıklayacağız. Taraftarlarımız bizi izlemeye devam etsinler. Onlara iyi voleybol izletmek istiyoruz." şeklinde konuştu.

Galatasaray FXTCR’nin yeni transferi smaçör Samuel Tuia, "Burada olmaktan çok mutluyum. Galatasaray ailesinin bir parçası olmaktan dolayı çok heyecanlıyım. Şu anda oluşturulmakta olan takımın 2 oyuncusunu çok iyi tanıyorum. Yeni sezonda herkesin güzel başarılar getireceğine inanıyorum." dedi.

CİHAN

Yorumlar