Samsunsporlu taraftarlar stattan çıkmayınca müsabaka başlayamadı

PTT 1. Lig play off final maçında Mersin İdmanyurdu ile Samsunpor arasındaki karşılaşma Samsunsporlu taraftarlar cezalı olmalarına rağmen tribünlerdeki yerini alınca mücadele, başlaması gereken saatte başlayamadı. Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu...

Google Haberlere Abone ol
Samsunsporlu taraftarlar stattan çıkmayınca müsabaka başlayamadı

PTT 1. Lig play off final maçında Mersin İdmanyurdu ile Samsunpor arasındaki karşılaşma Samsunsporlu taraftarlar cezalı olmalarına rağmen tribünlerdeki yerini alınca mücadele, başlaması gereken saatte başlayamadı.

Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda saat 17.30'da başlayacak karşılaşma öncesinde cezalı olduğu için Samsunsporlu kadın ve cocuk taraftarlar tribündeki yerini alabilecekti. Ancak Samsunsporlu erkek taraftarlar, bilet alarak Mersin İdmanyurdu'na ayrılan tribünlere girdi.

Mücadele 17.30'da başlayacakken Samsunsporlu erkek taraftarlar, tribündeki yerlerini oturmaya devam etti. Emniyet güçleri, Samsunsporlu taraftarların tribünden ayrılmasını istedi. Samsunsporlular tribünden çıkmayınca polis, Samsunsporlu taraftarlara fiziki müdahale uygulayarak tribünden çıkarmaya çalıştı. Samunsporlu taraftarlar yaklaşık 10 dakika sonra tribünleri boşalttı.

Bu arada Samsunsporlu taraftarların bilet alarak kendi aralarına giren Mersin İdmanyurdu taraftarı da yaşanan olaylara tepki gösterdi. Bazı Mersin İdmanyurdu taraftarları da sahaya atlayınca polis müdahale etti ve o taraftarlar tekrar tribüne çıkarıldı.

CİHAN

Yorumlar