Samsunspor'da hedef ilk galibiyeti almak

- Futbol şube sorumlusu Ateş: - "Kara bulutları kupa maçında üzerimizden attık. Şimdi Bolu'ya daha ümitli gidiyoruz. Ligdeki ilk galibiyetimizi almak istiyoruz"

Google Haberlere Abone ol
Samsunspor'da hedef ilk galibiyeti almak

SAMSUN (AA) - TFF 1. Lig ekiplerinden Samsunspor, Boluspor karşısında ligde bu sezonki ilk galibiyetini almayı hedefliyor.

Futbol şube sorumlusu Metin Ateş, Nuri Asan Tesisleri'nde gazetecilere yaptığı açıklamada, yarın deplasmanda karşılaşacakları Boluspor maçını değerlendirdi.

Hafta içi Ziraat Türkiye Kupası 2. eleme turunda Diyarbekirspor'u mağlup ederek bir üst tura çıkmanın kendilerine moral olduğunu dile getiren Ateş, "Ligde henüz gol atamadık ve galibiyetimiz yok ama Diyarbekirspor maçında oynadığımız futbol, gelecek adına bizi umutlandırdı." ifadesini kullandı.

Yavaş yavaş genç oyuncuların takıma uyum sağlamaya başladığını anlatan Ateş, şunları kaydetti:

"4 haftadır belki gol atamadık ama hiç de kötü futbol oynamadık. Takımımız hep 90 dakika boyunca ayakta kaldı ve son saniyeye kadar mücadelesini sürdürdü. 4 maçta da inanılmaz gol fırsatları yakaladık ama biraz tecrübesizlik, biraz da şansızlık yaşadık. Kara bulutları kupa maçında üzerimizden attık. Şimdi Bolu'ya daha ümitli gidiyoruz. Ligdeki ilk galibiyetimizi almak istiyoruz."

Öte yandan Samsunspor, Boluspor maçı için kara yoluyla Bolu'ya hareket etti. Kırmızı-beyazlı kafilenin akşam Boluspor tesislerinde ter idmanı yaparak kampa gireceği öğrenildi.

Samsunspor'da Boluspor maçı öncesinde eksik oyuncu bulunmuyor.

Yorumlar