Samsunspor yeni sezon hazırlıklarına başladı

SAMSUN (AA) - PTT 1. Lig ekiplerinden Samsunspor, yeni sezon hazırlıklarına başladı. Nuri Asan Tesisleri'nde antrenör Kenan Yelek yönetiminde yapılan...

Google Haberlere Abone ol
Samsunspor yeni sezon hazırlıklarına başladı

SAMSUN (AA) - PTT 1. Lig ekiplerinden Samsunspor, yeni sezon hazırlıklarına başladı.

Nuri Asan Tesisleri'nde antrenör Kenan Yelek yönetiminde yapılan antrenmanda, çoğunlukla altyapıdan oyuncular yer aldı. Antrenmanda kırmızı-beyazlılar ısınma koşusu ve kültür fizik hareketleri yaptı.

Antrenman öncesinde basın mensuplarına açıklama yapan Yelek, yeni sezon hazırlıklarına erken başladıklarını söyledi.

Takımın transfer yasağının kalkmaması nedeniyle genç oyunculara gelecek sezon çok önemli görev düşeceğini belirten Kenan Yelek, "Yasağı bilerek altyapıdaki oyuncularımızı sürekli gözlemledik ve ara sıra A takım ile antrenmanlara aldık. 19 ve 17 yaş altı kiralık verdiğimiz oyuncular vardı, şimdi onların da durumunu görmüş olacağız. Temmuz ayına kadar haftada 3 gün çalışmamızı sürdüreceğiz. Bu idmanlar sonunda A takıma bazı oyuncularımızı kullanmak için alacağız." diye konuştu.

Geçen sezon sakatlığı nedeniyle son 3 maçta oynayamayan kaleci Furkan Köse'nin de antrenmana çıkmasının kendisini sevindirdiğini ifade eden Yelek, genç oyuncuların gelecek sezon kadroya girmeleri açısından önemli bir fırsat yakaladığını ve bu fırsatı değerlendirmeleri gerektiğini sözlerine ekledi.

Yorumlar