Samsunspor Sportif Direktörü 'İşimiz zor'

Samsunspor Sportif Direktörü Zeren: "Transfer yapamamamız nedeniyle işimiz oldukça zor ama çok çalışan bir ekip var"

Google Haberlere Abone ol
Samsunspor Sportif Direktörü 'İşimiz zor'
PTT 1. Lig ekiplerinden Samsunspor'un sportif direktörü Coşkun Zeren, "Transfer yapamamamız nedeniyle işimiz oldukça zor ama çok çalışan bir ekip var." dedi.

Nuri Asan Tesisleri'nde basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Zeren, yoğun bir kamp dönemi geçirdiklerini söyledi.

Lig öncesi son hazırlıkları yaptıklarını belirten Zeren, "Deneyimli ve genç oyunculardan oluşan takım, çok iyi bir uyum oluşturdu. Tabii ki eksiklerimiz var, daha çalışmamız gereken çok şey var ama en azından inancımız tam. Çalışma arzusu son derece yüksek, bunlar bize umut veren şeyler." diye konuştu.

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor ile 11 Ağustos Perşembe günü hazırlık maçı oynayacaklarını aktaran sportif direktör Zeren, şunları kaydetti.

"Bu maç bize oyuncularımızın son durumu hakkında daha net bilgi verecek. Çaykur Rizespor'dan sonra son hazırlık maçını Bursaspor ile yapacağız. Bu şekilde lige hazır hale geleceğiz. Tabii ki transfer yapamamamız nedeniyle işimiz oldukça zor ama çok çalışan bir ekip var. Genç kadro yapısıyla taraftarlarımızın da desteğiyle bu sene Samsunspor'un iyi yerlerde olacağını tahmin ediyorum."

Samsunspor'da Ekigho krizi

Samsunspor, teknik direktör Engin Korukır yönetiminde kendi tesislerinde yeni sezon hazırlıklarını sürdürürken, ödeme planını kabul etmeyen Ekigho, bugün yapılan antrenmana çıkmadı.
Sıcak havada yapılan antrenmanda futbolcular, koşu, kültür fizik ve dar alanda kısa pas çalışması yaptı. Kırmızı-beyazlı oyuncuların bitkin düştükleri gözlendi.

Antrenmana Nijeryalı futbolcu Ekigho Ehiosun katılmadı. Bir süre önce alacaklarının ödenmemesi nedeniyle Samsunspor'u FIFA'ya şikayet eden Ekigho'ya yönetim kurulunun ödeme planı çıkardığı bildirildi. Ödeme planını kabul etmeyen Ekigho, bugün yapılan antrenmana çıkmadı. Yönetimin bu futbolcu ile son kararı vereceği öğrenildi.

Yorumlar