Samsunspor, Rize’ye iddialı gitti

TFF 1. Lig ekiplerinden Samsunspor, Rize’de karşılaşacağı Büyükşehir Belediye Erzurumspor maçı için yola çıkarken, futbolcular yolculuk öncesi iddialı açıklamalarda bulundu.Ligin 4. haftasında Rize’de Büyükşehir Belediye Erzurumspor...

Google Haberlere Abone ol
Samsunspor, Rize’ye iddialı gitti

TFF 1. Lig ekiplerinden Samsunspor, Rize’de karşılaşacağı Büyükşehir Belediye Erzurumspor maçı için yola çıkarken, futbolcular yolculuk öncesi iddialı açıklamalarda bulundu.

Ligin 4. haftasında Rize’de Büyükşehir Belediye Erzurumspor ile karşılaşacak Samsunspor, sabah saatlerinde Nuri Asan Spor Tesisleri’nden karayolu ile Rize’ye hareket etti. Futbolcular Çağrı Ortakaya, Gökay İravul, Ahmet Cebe ve Halil İbrahim Pekşen yolculuk öncesinde iddialı açıklamalarda bulunarak, Rize’den 3 puanla dönmek istediklerini söylediler.

Çağrı Ortakaya: “Onlar da bizim gibi yeni ve güçlü bir takım”

Büyükşehir Belediye Erzurumspor’un da ligin güçlü ekiplerinden biri olduğunun altını çizen deneyimli orta saha oyuncusu Çağrı Ortakaya, “Büyükşehir Belediye Erzurumspor, bizim gibi yeni oyunculardan kurulu ve iyi bir ekip. Galip gelmek için gideceğiz. Bizim için önemli bir maç. Çünkü Adana Demirspor maçını kaybettik. Bu maçın telafisi için puan ya da puanlarla dönmemiz gerekiyor. İnşallah kazanan taraf biz oluruz. 2 haftalık milli takım arası, sonradan takıma katılan oyuncular için iyi oldu. Takımda kaynaşma, antrenman ve hazır olma durumu arttı. İyi bir kamp dönemi geçirdik. Yeni katılan arkadaşlarımızın da desteği ile iyi bir ekip olup, bu ligde ses getirmek istiyoruz” dedi.

Gökay İravul: “Galibiyet serisi yakalamak istiyoruz”

Bu maçla birlikte galibiyet serisi yakalamak istediklerinin altını çizen Gökay İravul, “Çok önemli bir deplasmana gidiyoruz. Lig verilen arayı iyi değerlendirdik, iyi bir çalışma gerçekleştirdik. İnşallah kazanıp, bir dahaki milli takım arasına kadar galibiyet serisi yakalamak istiyoruz. İyi ve kaliteli bir ekip olduğumuzun farkındayız. Lige verilen arayı iyi değerlendirdik, kazanıp döneceğiz” diye konuştu.

Ahmet Cebe: “İlk maçımdan 3 puanla dönmek istiyorum”

Samsunspor formasıyla çıkacağı ilk maçından galibiyetle dönmek istediğini vurgulayan Ahmet Cebe, “Samsunspor formasıyla ilk maçım olacak. İlk kez bu formayla deplasmana gideceğiz. Oradan mağlubiyet yaşamadan puan ya da puanlarla dönmek çok önemli. Takım halinde iyi savunma yaparsak, puanla dönebileceğimizi düşünüyorum. Bu maç bizim için çok önemli. İnşallah ilk maçımda 3 puanla döneriz. Ben aslen Tokatlıyım. Samsun’un güzel bir şehir olduğunu biliyordum. Çok uğrayamadım ama biliyordum. Şimdi burayla alakalı olarak duyduklarımın hepsini gördüm. Çok güzel bir şehir, çok güzel bir camia ve çok güzel bir kulüpteyim. İnşallah bu kulüp ve şehrin yakıştığı yer olan Süper Lig’e takımı hep beraber götürürüz” şeklinde konuştu.

Halil Pekşen: “Rekabet, takıma olumlu yansıyacak”

Yeni transferlerle birlikte rekabetin takıma olumlu yansıyacağını ifade eden genç kanat oyuncusu Halil İbrahim Pekşen, “Kazanmak için Rize’ye gidiyoruz. Bizim için gerçekten çok önemli bir maç. Bu maçı kazanıp, çıkışa geçmek istiyoruz. İnşallah istediğimiz bir sonuçla oradan döneriz. Bu maçta gol şansızlığımızı kırmak istiyoruz. Güzel bir sonuçla sahadan ayrılmak istiyoruz. Yeni transferlerin gelmesi bizim için iyi. Rekabet ortamı artıyor. Rekabetin takıma olumlu yansıyacağına inanıyorum” ifadelerini kullandı.

Kırmızı-beyazlılar, saat 17.00’de Rize’de son maç antrenmanını gerçekleştirecek.

Yorumlar