Samsunspor, maça gençlerle çıkacak

- Samsunspor Sportif Direktörü Zeren: "Kayseri Erciyesspor maçında genç oyuncularımıza şans tanıyacağız"

Google Haberlere Abone ol
Samsunspor, maça gençlerle çıkacak

SAMSUN (AA) - PTT 1. Lig ekiplerinden Samsunspor, yarın deplasmanda Kayseri Erciyesspor ile yapacağı maça genç oyuncularıyla çıkacak.

Samsunspor Sportif Direktörü Coşkun Zeren, Nuri Asan Tesisleri'nde yapılan antrenman sonrasına AA muhabirine, ligi galibiyetle bitirmek istediklerini söyledi.

Kayseri Erciyesspor karşısına genç oyuncularla çıkmayı planladıklarını aktaran Zeren, "Gelecek yılın planlamasını yapmaya başladık. Genç oyuncularımızın durumunu görmemiz ve onların da biraz tecrübe kazanmasını istiyoruz. Teknik direktörümüzle de bu konuda görüştük ve bu maçta genç oyuncularımıza şans tanıyacağız." dedi.

Bulgar futbolcu Galin Ivanov'un bu yıl sözleşmesinin bittiğine işaret eden Zeren, şunları kaydetti.

"Galin sözleşmesi bittiği için takımdan ayrıldı. Tabii ki tüm bağlarını koparmış değil. FIFA tarafından 2 dönem transfer yasağımız var ancak bizimle sözleşmesi biten oyuncularla tekrar anlaşma yapabiliyoruz. Kiralık oyuncularla ve yeni transferlerle anlaşma yapamıyoruz. Gelecek yılın planlaması doğrultusunda 15 gün sonra transfer görüşmelerine başlayacağız. Galin ile de görüşme yapacağız, tekrar takımıma katılabilir."

Bu arada teknik direktör Engin Korukır yönetiminde yapılan antrenmana izinli Musa Aydın, Oğuzhan Berber, Chikeluba Ofoedu, Mustafa Sevgi ile sakatlıkları devam eden Furkan Köse ve Ercan Yazıcı katılmadı.

Samsun'daki hazırlıkların tamamlayan kırmızı-beyazlılar, kara yoluyla Kayseri'ye hareket etti.

Yorumlar