Samsunspor Kulübü Başkan Yardımcısı Araboğlu:

- "Denizlispor maçına inanılmaz derecede odaklandık"

Google Haberlere Abone ol
Samsunspor Kulübü Başkan Yardımcısı Araboğlu:


SAMSUN (AA) - TFF 1. Lig ekiplerinden Samsunspor'un kulüp başkan yardımcısı Rüştü Araboğlu, "Denizlispor maçına inanılmaz derecede odaklandık." dedi.

Araboğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 2 Ekim Pazar günü sahalarında oynayacakları Denizlispor maçının kendileri açısından çok önemli olduğunu söyledi.

Takımın tüm planlarını galibiyet üzerine yaptığına işaret eden Araboğlu, "Bütün konsantrasyonumuz Denizlispor maçı üzerinde. Denizlispor maçına inanılmaz derecede odaklandık. Çünkü geldiğimiz nokta itibarıyla galibiyetimiz yok. Ligde bulunduğumuz durum ortada, bu maçı bir çıkış olarak görüyoruz. Umarım, oyuncularımız elinden gelini yapıp sahadan galibiyetle ayrılmasını bileceklerdir." diye konuştu.

Yeni teknik direktör konusunu kulüp başkanı Erkurt Tutu'nun takip ettiğini söyleyen Araboğlu, "Elbette birkaç teknik direktörle görüştü ve görüşmelerine devam ediyor. Bundan sonra buraya gelecek hocanın veya Samsunspor'un başarısızlığa tahammülü yok. Öyle bir aşamadayız ki 'pardon' deme lüksümüz yok. Pazartesi günü başkanımız teknik direktör konusunu açıklayacak." ifadelerini kullandı.

Öte yandan Samsunspor, antrenör Kenan Yelek yönetiminde, Nuri Asan Tesisleri'nde çalıştı.

Yorumlar