Samsunspor Futbol Şube Sorumlusu Ateş:

- "Bu yıl takımı çoğunluğu alt yapıdan gelen oyunculardan oluşturduk. Umarım bunun tekrarını yaşayabiliriz. Transfer yasağı aslında genç oyuncularımız için bulunmaz bir nimet. Bu fırsatı çok iyi kullanabilirler"

Google Haberlere Abone ol
Samsunspor Futbol Şube Sorumlusu Ateş:


SAMSUN (AA) - TFF 1. Lig ekiplerinden Samsunspor'un futbol şube sorumlusu Metin Ateş, "Transfer yasağı aslında genç oyuncularımız için bulunmaz bir nimet. Bu fırsatı çok iyi kullanabilirler, her zaman böyle fırsatlar gelmiyor." dedi.

Ateş, AA muhabirine, yarın deplasmanda oynayacakları Yeni Malatyaspor maçını değerlendirdi.

Adana Demirspor maçında genç oyuncuların bir çok gol fırsatı yakaladığını hatırlatan Ateş, "İnşallah Adana Demirspor karşısında bulduğumuz pozisyonları yine Yeni Malatyaspor maçında bulur ve gole çeviririz. Bu yıl yaşadığımız transfer yasağı nedeniyle kolay maç yok. Tüm maçlarımız bizim açımızdan zorlu geçecek. Ben en az 1 puan kazanabiliriz diyorum ama, 3 puan neden olmasın. Genç oyuncularımızın performansı çok önemli." diye konuştu.

Genç oyuncuların zamana ihtiyacı olduğuna işaret eden Ateş, şöyle konuştu.

"Bu oyuncuların biraz daha maç tecrübesi kazanması lazım. Geçen hafta ligde ilk maçlarına çıktılar, bundan sonra ligin ilk yarısına kadar bol bol şans bulacaklar. İnşallah başarılı olurlar. Çünkü Samsunspor'un bu gençlere ihtiyacı var. Geçmişte Samsunspor'u başarılara alt yapıdan gelen oyuncular taşımıştı. Bu yıl takımı çoğunluğu alt yapıdan gelen oyunculardan oluşturduk. Umarım bunun tekrarını yaşayabiliriz. Transfer yasağı aslında genç oyuncularımız için bulunmaz bir nimet. Bu fırsatı çok iyi kullanabilirler, her zaman böyle fırsatlar gelmiyor."

Yeni Malatyaspor'un iyi bir kadro kurduğuna işaret eden Ateş, "Biz onlardan daha çok kazanma hırsını ve mücadelesini sahaya yansıtacağız. Tabii ki galibiyet bekliyoruz ama 1 puan da deplasmanda iyidir. Umarım sahadan istediğini alan taraf biz oluruz." ifadesini kullandı.


Yorumlar