Samsunspor, Erhan Altın ile sözleşme imzaladı

PTT 1. Lig ekiplerinden Samsunspor, prensipte anlaştığı teknik direktör Erhan Altın ile sözleşme imzaladı. Samsunspor, teknik direktör Erhan Altın'a Nuri Asan Tesisleri'nde düzenlediği törenle imza attırdı. Törende konuşan Samsunspor Teknik...

Google Haberlere Abone ol
Samsunspor, Erhan Altın ile sözleşme imzaladı

PTT 1. Lig ekiplerinden Samsunspor, prensipte anlaştığı teknik direktör Erhan Altın ile sözleşme imzaladı.

Samsunspor, teknik direktör Erhan Altın'a Nuri Asan Tesisleri'nde düzenlediği törenle imza attırdı. Törende konuşan Samsunspor Teknik Direktörü Erhan Altın, "Bütün amacımız Samsunspor'u layık olduğu yere taşıma gayreti olacaktır. Şuanda mukavelesi biten futbolcuları değerlendireceğiz.Takımın zaten bozulmayan bir iskeleti var. Listeyi oluşturacağız. Samsunspor'un menfaatleri herşeyin üstündedir. Benim için rakamlar değil, benim gönlüm burada."şeklinde konuştu.

Taviz vermeden yollarına devam edeceklerinin altını çizen Altın, "Biz bireyler üzerine kurulmayacağız. Biz, takım olgusu oluşturacağız. Bireyler ve şöhretler maç kazandırır, takım kurgusu şampiyonluk kazandırır. Bizim bütün amacımız bu doğrultuda olacak. Hiçbir şekilde taviz vermeden yolumuza devam edeceğiz. Kulübümüze hizmet veren başımızın tacıdır. Alt yapıdaki oyuncuları gördüğümde 'Samsunspor'un en azından 10 yılı garanti' dedim. Bu yetenekleri takımın bünyesine katıp Samsunspor'un geleceğini kurtarabilirsiniz." diye konuştu.

Samsunspor Kulübü Basın Sözcüsü İbrahim Ersöz ise "Rakamlar konuşulurken hocamız 'Samsunspor için boş mukaveleye imza atarım' dedi, imza atarak da bunu gösterdi. Hayırlı olsun. Samsunspor'da ben kavramı bitmiştir, biz olduk Elhamdülillah. Takdir Allah'tan güzel günler bizi bekliyor." ifadelerini kullandı.

CİHAN

Yorumlar