Samsunspor Başkan Yardımcısı Araboğlu:

- "Devre arasında transfer tahtasını açmamız gerekiyor, bunun için 5 milyon lira civarında bir kaynak oluşturmamız lazım"

Google Haberlere Abone ol
Samsunspor Başkan Yardımcısı Araboğlu:


SAMSUN (AA) - TFF 1. Lig ekiplerinden Samsunspor'un kulüp başkan yardımcısı Rüştü Araboğlu, "Devre arasında transfer tahtasını açmamız gerekiyor, bunun için 5 milyon lira civarında bir kaynak oluşturmamız lazım." dedi.

Araboğlu, Nuri Asan Tesisleri'nde basın mensuplarına, Samsunspor'un ikinci dönem transfer yasağının ocak ayında sona ereceğini hatırlattı.

Türkiye Futbol Federasyonunda Samsunspor'un transfer tahtasının kapalı olduğuna işaret eden Araboğlu, "Transfer tahtasını açmak için kulüp olarak ekonomik kaynak arayışımıza devam ediyoruz. Transfer için kaynak bulmaya uğraşıyoruz. İstanbul'daki avukatımız ve kulüp başkanımız Erkurt Tutu, önemli çalışmalar yapıyor. Devre arasında transfer tahtasını açmamız gerekiyor, bunun için 5 milyon lira civarında bir kaynak oluşturmamız lazım. İnşallah mutlu günlere ulaşacağız." değerlendirmesinde bulundu.

Samsunspor'un 16 Ekim Pazar günü deplasmanda oynayacağı Büyükşehir Gaziantepspor maçına da değinen Araboğlu, şunları kaydetti:

"Büyükşehir Gaziantepspor maçı zor geçecek. Türkiye'de en çekişmeli lig bence bizim bulunduğumuz TFF 1. Lig'dir. Herkes yaptığından emin olacak. Büyükşehir Gaziantepspor iyi bir takım. Kadrolarını güçlendirdiler. Onlar da bizden alacakları puan veya puanların hesabını yapıyor. Bizim de çok iyi kadromuz var. Sonuçta Büyükşehir Gaziantepspor karşısında 3 puan için oynayacağız ve başarılı olacağımızı düşünüyorum."



Yorumlar