Samsung Boğaziçi Kıtalararası Yüzme Yarışı

- Basın ödülleri için başvurular başladı

Google Haberlere Abone ol
Samsung Boğaziçi Kıtalararası Yüzme Yarışı


İSTANBUL (AA) - Samsung Boğaziçi Kıtalararası Yüzme Yarışı 2. Basın Ödülleri için başvurular başladı.

2015 Samsung Boğaziçi Kıtalararası Yüzme Yarışı'nın etkin tanıtımına, yarış öncesi duyurularının yapılmasına katkıda bulunan, organizasyon öncesinde ve sonrasında yaptıkları haberler, yorumlar, röportajlar ve çektikleri fotoğraflarla, ajanslardan, televizyon ekranlarından, gazete köşelerinden yarışa destek veren yazılı ve görsel basın mensuplarına teşekkür ve teşvik unsuru olarak düzenlenen ödüller, 28. Samsung Boğaziçi Kıtalararası Yüzme Yarışı öncesinde 22 Temmuz Cuma günü Ataköy Olimpiyatevi'nde yapılacak ödül töreni ile sahiplerini bulacak.

Samsung Electronics Türkiye Başkanı DaeHyun Kim, Asya ile Avrupa arasında bir simge haline gelen Boğaziçi'nde binlerce sporcunun kulaç attığı benzersiz bir yarışa 12 yıldır destek veriyor olmanın gururunu yaşadıklarını belirterek, şunları kaydetti:

"Bu 12 yıl içinde sınırları ve kıtaları aşan, farklı kültürlerden insanları birleştiren, insanları barışa ve hoşgörüye teşvik eden bu etkinliği, hak ettiği değere ulaştırma hedefimize her yıl biraz daha yaklaştık. Şüphesiz, bu benzersiz yarışın daha da başarılı bir hale gelmesi, medya mensuplarının değerli destekleri ve katkıları olmadan mümkün olamazdı. İstanbul'un tanıtımı için bu önemli katkılarını ölümsüzleştirmek adına, bu yıl ikinci kez verdiğimiz medya ödülleri ile kendilerine şükranlarımızı sunuyoruz."

Toplam 12 kategoride dağıtılacak ödüller için başvurular, 12 Temmuz'a kadar yapılabilecek.

Yorumlar