Samsun'da deniz dolgusuna yapılan golf sahası açıldı

- Deniz üzeri doldurularak yapılan 9 delikli golf sahası, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ile Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç'ın katılımıyla hizmete girdi

Google Haberlere Abone ol
Samsun'da deniz dolgusuna yapılan golf sahası açıldı


SAMSUN (AA) - Samsun'da deniz üzeri doldurularak yapılan 9 delikli golf sahası, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ile Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç'ın katılımıyla hizmete girdi.

Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından büyük bölümü deniz doldurularak yapılan 9 delikli golf sahasının açılışı, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ile Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç tarafından yapıldı.

Sahadaki ilk atışı Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu yaparken, Gençlik ve Spor Bakanı Kılıç da atış gerçekleştirdi.

Deniz dolgusu üzerine yapılan saha, Türkiye Golf Federasyonu tarafından düzenlenen ve 84 sporcunun katılacağı "Federasyon Kupası" ile ilk turnuvaya ev sahipliği yapacak.

Yaklaşık 1 yılda denizin büyük bölümü doldurularak inşa edilen golf sahasının, 18 delikli hale getirilmesi için çalışmalar devam ediyor.

Açılış törenine Mevlüt Çavuşoğlu ile Akif Çağatay Kılıç'ın yanı sıra AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, Samsun Valisi İbrahim Şahin, Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Türkiye Golf Federasyonu Başkanı Ahmet Ağaoğlu, iş adamı Erdoğan Demirören, sanatçılar Mehmet Aslantuğ ve eşi Arzum Onan, Mustafa Keser, milletvekilleri ve vatandaşlar katıldı.

Yorumlar