Şampiyonluk Kutlamaları KKTC'de de Sürdü

Fenerbahçe'nin Spor Toto Süper Lig’in 31. haftasında şampiyonluğunu ilan etmesinin ardından KKTC'de şampiyonluk gösterileri Türkiye'yi aratmadı.

Google Haberlere Abone ol
Şampiyonluk Kutlamaları KKTC'de de Sürdü

Kıbrıslı Türkler, maçın bitiş düdüğünün çalmasının ardından sokaklara döküldü. Ellerinde Fenerbahçe bayrakları ve meşalelerle konvoy oluşturan taraftarlar şampiyonluğu doyasıyla kutladı.

2013-2014 sezonu şampiyonluğunu garantileyen Fenerbahçe, erken şampiyonluk rekorunu yineledi. Çoluk çocuk, genç yaşlı demeden KKTC'nin en işlek caddesi olan Dereboyu'nda toplanan Fenerbahçe taraftarları, burada şampiyonluk turu attı. Ellerinde meşale ve bayraklarla sevinç gösterilerinde bulunan futbolseverler, erken şampiyonluğun sevincini doyasıya yaşadı. Sarı lacivertli taraftarlar, şampiyon oldukları için çok mutlu olduklarını belirterek, Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'a da desteklerini iletti.

Zaman zaman caddeyi trafiğe kapatan taraftarlar, yoldan geçen araçları durdurarak sallamaya başladı. Bir ara diğer araçlara yaptıkları gibi polis aracını da kalabalık grup halinde sallamaya çalışan taraftarlarla polis arasında anlaşmazlık yaşandı. Polisler araçlarından inerek Fenerbahçeli taraftarları durdurmayı başardı. Kısa süreli gerginliğin ardından polis aracı bölgeden uzaklaştı.

Yorumlar